Planera att simma med svägerskan

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten.se

Jag och min svägerska har planerat att vi ska simma en gång i veckan.

Jag har förklarat för henne att när man styrketränar måste man byta maskin för att komma åt alla muskler. När man simmar så kommer man åt precis alla muskler man har. Du får dessutom en fastare och mindre byst på köpet också. Har man en stor och ung byst får man problem med ryggen och har svårt att sova på mage.

Vi vill först och främst boka en simbassäng som är 35 grader varmt då jag är så frusen av mig. Jag vill kunna motionera utan att behöva frysa med blåa läppar där emellan. För jag minns under barndomen hade vi alltid blåa läppar för att det var så kallt.

Svägerskan har också ett sommarhus i närheten av ett slott utanför Uppsala. Hon har också planera på att bygga en pool där så att vi kan använda den nästa sommar. Poolen är utomhus men det bästa vore att bygga ett inomhus för då kan man använda den året runt. Eller varför inte göra denna pool så den är 35 grader varmt under vintern och 22 grader varmt på sommaren. Det hade verkligen varit drömmen tror jag.

Nu hade de pool kampanj hos poolgiganten dessutom som gör det extra enkelt för dig som verkligen drömmer om en egen pool i sin trädgård.

Fördelar med att simma

Du får inga stora muskler om du inte vill se stor ut

Du belastar inte kroppen som man gör med många andra sporter

Du blir mer uthållig och det är bra för flåset

Det är avkopplande så det passar människor oavsett ålder.

Fördelar med att ha en pool hemma

Du kan bada när du vill

Du behöver inte trängas med andra människor

Det blir billigare i långa loppet

Nackdelarna med en egen pool

Finns bara ett och det är alla släktingar som vill komma över i tid och otid för att koppla av i din pool. Det finns ett ordspråk som säger vill du ta reda på hur många släktingar du har? Då ska du skaffa dig en stor villa med pool. Helt plötsligt får du då 587 extra släktingar på besök. Samt att de kommer inte känna av varandra men du kommer känna av dem in i minsta detalj.

För att också få extra energi när du simmar så ska du alltid ha extra vatten, fukt och lite kex med dig. En frukt som ger mycket energi och knappt några kolhydrater är väl ändå avokado. Den innehåller mycket fett så att du orkar simma flera längder. Jag själv har inte simmar på jättelänge och vad jag vet så brukade jag simma 10 längder varje gång innan jag gav mig.

Jag har även köpt simskor så att jag inte halkar heller dessa sak jag ta på mig när jag simmar i en pool nästa gång. Jag ska snart boka en tid för simning så ni kommer se en ny människa av mig inom kort. Jag kommer även gå ned i vikt på kuppen och få extrem bra hållning och kondition. Vad mer kan jag önskar mig här i livet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *