Veckans schema med media

Nästa veckan har jag massor av möten inbokade bl.a möte med UNT dvs Uppsala nya tidning

De frågade om jag ville ha fysisk möte eller zoom, men jag föredrar fysisk möte då jag även ska presentera produkter för dem.

Så kul när nya statsministern gjorde långt reportage på Waynes Coffe och gav oss massa reklam

Jag och min svägerska Karolina kommer hädanefter träffas varje torsdag och bygga upp det varumärke vi jobbar för. Vi finns nu hos ca 10 återförsäljare och vi bara växer och växer då vi nu även är godkända hos ICA som är störst av alla.

Jag kommer även besöka min privata zonterapeut som brukar komma hem till mig för att ge mig behandling. Jag är sorten som helst tar allt i mitt eget hem både möten, behandlingar och affärsluncher. Jag bor stort så jag får plats med mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *