Sedan en vecka är jag fri prestationsångesten

Jag kan inte tro att det är sant jag är helt och hållet fri från min prestationsångest som trappades upp sedan 2 år tillbaka.

Jag firade detta med att färga håret mer rött och vara kvar i stugan utanför Uppsala. I går var jag och hälsade på blogbiz.se äldsta bloggare som heter Irma och är 77 år gammal. Vi är grannar upptäckte vi.

Jag ville göra för mycket och klarade inte av att missa något. Jag hade sådan prestationsångest och speciellt när jag inte kunde gå ned i vikt så blev denna krav högre på mig.

Nu kan jag gå ned i vikt och min hälsa är på topp. Jag är verkligen på topp när det kommer till massa områden i mitt liv.

Nu finns vi på Amazon och har även en hemsida med över 400 produkter. Annonseringen för våra bloggare har också kommit i gång. Samt nu har jag också god lust att renovera trappor som finns hos mig. Detta har jag inte orkat med förut då jag verkligen inte hade någon lust till något. Som tur är mår jag så mycket bättre i dag.

Jag har även firat genom att äta ute varje dag både frukost och lunch. Nu är det slut på firandet nu måste jag tillbaka till verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *