Delikatesser från Lisa Elmqvist i anrika Östermalmshallen

I Östermalms Saluhalls smått förtrollade och kulinariska värld har familjen Elmqvist under fyra generationer erbjudit smakupplevelser från havets alla fantastiska rikedomar sedan 1926. I onlinebutiken har vi lagt ned lika mycket energi och omtanke på att tillgodose alla behov och önskemål som vi gjort för våra kunder och gäster i saluhallen.

Du kan med lätthet handla hem allt från råvaror, matlådor, färdiga menyer och presenter med samma höga kvalitet och service som du finner hos oss på plats. Leverans kan du beställa till bostaden, kontoret, landstället eller någon du vill överraska här hemma eller utomlands. Vi levererar i hela Stockholm med omnejd samt till de flesta städerna i Sverige och Europa. Ni får gratis frakt innanför tullarna vid köp över 1 000kr i onlinebutiken. På vår hemsida lisaelmqvist.se finner ni information om transportkostnader och leverans utanför tullarna.

LISA ELMQVIST RESTAURANG

Lisas restaurang i saluhallen får nu ta emot sällskap upp till åtta personer igen och vi har över 150 sittplatser med gott om utrymme. På fredagar har vi kvällsöppet till kl.21.00 och ser fram emot fler sena kvällar i höst. Vi tillämpar rekommenderat avstånd mellan varje bord och uppskattar er förståelse samt tålamod. Bordsbokning sker på lisaelmqvist.se.

Det kommer framöver även finnas möjlighet att reservera specifika avdelningar i Lisa Elmqvists restaurang för middagssällskap på ca 10-30 gäster. Ring restaurangen för bokning, 08-553 404 10.

Förfrågningar gällande event i saluhallen eller guidade visningar skickas till [email protected].

Familjen Elmqvist med personal tackar för allt stöd och glada tillrop under ett minst sagt utmanande år efter återinvigningen den 5 mars 2020. Vi ser nu fram emot att få njuta av en levande mötesplats igen och träffa såväl stamgäster som nya ansikten. Välkomna in i Hallen!

Källa: Connoisseur magazine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *