Klassiska vad man ger någon som har allt

Häromdagen fick sa min svägerska “Du behöver aldrig något du har verkligen allt”

Jag själv kan känna att jag har inte allt då vissa saker jag inte har är tex roliga tryck och överraskningar. Jag själv brukar alltid vara kreativ när jag ger bort gåvor. Tex så har jag en vän som sa att jag kunde konsten att göra henne riktigt arg och ställa till kaos i hennes liv. Av mig fick hon en tavla där det stod “från hon som ställer kaos i ditt liv”.

Med denna text så kunde hon äntligen se något roligt i all kaos och elände som hon råkade ut för på grund av mig. Hädanefter när hon återberättar för andra om vad jag har ställt till med så säger hon det med humor och glädje. Jag har kan man säga omvandlat något negativt mellan oss till något väldigt roligt som vi skrattar åt i dag.

Nu var det länge sedan jag mötte min vän och kanske ska jag överraska henne igen med ett nytt motiv där det kanske kan stå “sökte dig bland dödsannonserna för att se om du hade dött” eftersom det var så länge sedan hon hörde av sig till mig.

Jag tänker alltid riktigt noga innan jag ger någon en gåva då jag vill att gåvan ska ha spår av mig för resen av deras liv. Jag vill inte köpa något bara för att köpa utan jag vill köpa något som har ett stort värde. Samma vän har fått flera tavlor med olika motiv från mig. Alltid är det personliga gåvor relaterat till en historia i hennes liv som hon kan minnas som kan leva vidare på. Du hittar allt möjligt bland annat profilkläder hos Alltryck de har unika presenter med personliga tryck och logotyper på, så som kepsar och t-shirtar, tygpåsar och annat med eget tryck.

Det finns så mycket att välja bland så du kommer verkligen hitta något för alla. En perfekt sida varje gång du ska ge bort en present eller gåva. Det passar även om det är gåva till personalen för på det sättet kommer du även kunna göra reklam för ditt företag. Dina anställda gör på detta sätt gratis reklam för dig för evigt eller så länge som varan håller.

Ett svar på ”Klassiska vad man ger någon som har allt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *