Därför kommer tidsmaskiner aldrig att uppfinnas

Det finns en stor anledning till att jag är helt säker på att tidsmaskiner aldrig kommer att uppfinnas. För hade det gjort det så skulle man kunna ta del av det när som helst under historiens tid.

Tänk om någon om ca 1000 år uppfinner en tidsmaskin och väljer att besöka just dig just i dag. Eller att personen som har uppfunnits tidsmaskinen åker till andra världskriget eller till perioden kring Osmanska riket. Då hade väl någon sett det eller hur? Eftersom ingen i det förflutna har sett någon tidsmaskin så existerar inte sådana maskiner i vår värld och kommer aldrig att göra det.

Om det fanns nu en maskin hade jag önskat att coachen Per Hed kunde ha tagit maskinen och åkt till mitt förflutna till första gången rädsla började gro hos mig.

Jag har haft sådan prestationsångest under en längre tid och då handlar det inte om mitt arbete utan om min hälsa. Jag känner hela tiden att jag måste göra något bra för min hälsa. Om jag inte kan göra något åt hälsan en av mina dagar så måste jag göra underverk på annat håll.

Anledningen till att jag önskar att jag kunde träffat Per tidigare är för att han på loppet av 30 minuter omvandlade min rädsla och ångest till hopp. Tänk att jag har. burit på detta i flera år och så dyker Per upp och eliminerar detta på 30 minuter.

Början av sessionen så kände jag att det här aldrig kommer att gå då jag känner mig själv och hade känslan av att inget kommer att ändra min ställning. Per gav inte upp hur negativ jag än lät så körde han på med frågor som jag ibland hade mycket svårt att förstå. Han formulerade då om sig så att jag skulle förstå det bättre. För när det kommer till abstrakta frågor så kan jag ha väldigt svårt att förstå vissa delar. Jag minns också att jag förut alltid ställde samma fråga till läkaren nämligen “vad innebär stress?”

Jag sa till Per att han är så duktig att han faktiskt skulle kunna ta en envis ateist som inte tror på Gud till att tro att Per är själva Guden. Hade Per varit en ledare inom en tro så skulle han få massor med sig. Han kan verkligen konsten att ställa frågor som kanske är för dig obekväma men som leder till att du blir fri rädsla, ångest och maktlöshet.

Ställd dig själv denna fråga som Per Hed har på sin Facebook grupp sida

Om du fortsätter som du gör nu i 5 år till, vad blir konsekvenserna av det?

Här hittar du Per Heds hemsida om du vill läsa mer om honom.

Ett svar på ”Därför kommer tidsmaskiner aldrig att uppfinnas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *