Bara 5 dagar kvar sedan blir det hängmattan

Jag har nu jobbat 10 dagar i rad ca 10 timmar per dag och har nu bara 5 dagar kvar.

Jag befinner mig i centrala Uppsala och jobbar som bara den. Har knappt hunnit blogga eller träffat vänner och bekanta. Min svägerska bjöd ut mig till sin sommarstuga som är i närheten av ett vackert slott. Inte ens slottet har jag haft tid att besöka.

Jag har haft så mycket att göra att jag inte har kunnat vila mer än 15 minuter i sträck. När jag kommer hem på kvällarna följer jag en serie och då är jag vaken 45 minuter och sedan behöver jag lägga mig. Det har blivit så mycket jobb att jag känner att jag måste åka bort nu på söndag som är min sista dag i fabriken som jag kallar detta för.

Inte kunde jag ana att det skulle bli så mycket jobb. Jag är franchisetagare av ett nytt varumärke i Sverige. Det är inte pyramidspel jag har gått med men det är lite liknande. Jag jobbar bäst när jag kan kliva in i ett färdigt koncept och bara få in kunder som jag sedan får provision på. Jag vill inte vara ansvarig eller sitta i någon styrelse mer i mitt liv. Jag vill vara en som jobbar och får provision och vill inte mer här i livet. Är ni nyfikna på vilket varumärke och vill jobba i vårt team kan ni alltid höra av er till mig.

Jag ska även köpa hem en hängmatta för att åka ut till sommarstugan när ett slott och bara hänga där i timmar. Jag ska då läsa en bok eller bara koppla av och lyssna på musik.

Jag ska hänga den mellan två träd som är starka nog att hålla upp mig. Denna ovan är också väldigt billig så vem har sagt att det ska vara dyrt att koppla av. Jag brukar säga att rik är den vars nöjen inte kostar mycket och mitt nöje och avkoppling kostar inte heller något nu när jag ska beställa hem en billig hängmatta. Min utsikt blir en åker och ett vackert slott som jag har besökt några gånger.

Jag kommer säkert besöka slottet fler gånger då jag åker ofta ut till sommarstugan för att koppla av. När folk kommer hem från sin semester jag tar min semester. Jag ska även åka utomlands då jag har tagit båda mina vacciner och tror inte ett dyft på konspirationsteorier som cirkulerar. Jag vill inte bli sjuk igen då man verkligen inte mår bra när man är sjuk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *