Personlig utveckling och kungahus

Jag har två stora intressen här i livet det är personlig utveckling och kungahus.

Jag har just nu 3 sådana böcker som jag ska läsa igenom i sommar.

En av dem är om kronprinsessan som kallades för Daisy. Skriven av prinsessan Christina Magnusson kungens syster. Jag har fått den signerad av prinsessan Christina. Hade det inte varit för Pandemin hade jag fått träffa henne också.

När jag ska få hem en signerad bok av någon kunglighet eller ska läsa om någon kunglighet måste jag äta en kunglig bakelse. Nedan är en Napoleon semla som kallas för Napoleonbud.

Lagen om attraktion är vi alla mer eller mindre bekanta med efter Rhonda Byrnes storsäljande böcker om The Secret. Den internationella författaren Derek Rydall tar ämnet ett steg längre för att fler ska kunna dra nytta av denna medfödda förmåga. 

Jag själv praktiserar attraktionslagen varje dag och nedan har jag tagit utdrag från själva Livsenergi där man kan beställa böckerna.

Vi är födda med kraften till att ändra våra liv. Jag har lyckats ändra allt i mitt liv sedan jag började förstå vilken kraft jag själv besitter. Du kommer också inse att ingen människa är oersättlig när du inser vad du själv kan göra med ditt eget liv.

När folk gör sig själva till offer så tänker jag alltid att de ej har läst en enda bok om attraktionslagen i sitt liv. När folk är elaka så tänker jag att de förstår ej att de kommer attrahera in samma sak i sitt liv. Folk kan spara så mycket smärta i sina liv om de läser denna bok och förstår hur livet är uppbyggt.

Våra drömmar är också något vi attraherar in i våra liv. Beroende på vad vi känner så drömmer vi därefter. Jag ser verkligen fram emot att öka min kunskap ännu mer med dessa böcker från Livsenergi.

Emotionskoden

Emotioner dvs känslor är också en del av vad vi attraherar beroende på vad vi känner. Du behöver ta kontroller över dina känslor och emotioner för att få det liv du önskar dig. Dessa två böcker emotionskoden och om attraktionslagen går hand i hand. Det är två sidor av ett mynt och spegelbild av varandra. Jag vill ej vara slav under mina egna känslor och behöver verkligen all kunskap som finns i denna bok.

Författaren Bradley Nelson är en internationellt uppskattad holistisk hälsocoach, rosad av giganter som dr Joe Dispenza och Tony Robbins. I Emotionskoden berättar han skickligt hur det omedvetna fungerar, hur instängda emotioner från det förflutna kan påverka oss negativt och plåga oss med såväl fysiska som emotionella smärtor, sjukdomar och problem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *