Inred med rätt belysning

Visste ni om att med rätt belysning så kan man ändra väldigt mycket i en inredning?

Tex så anser jag att stora tavlor ska ha en belysning så att man även ser vad det är för tavla när det är som mest mörkt i ett rum. Tänk dig att bo väldigt stort och att det är bäcksvart. Då kan det vara riktigt snyggt när man har belysning ovanför stora tavlor. Man får en ädlare intryck av själva tavlan också när man belyser den med lampa mitt i natten.

Välj ut din favorittavla och sätt din egen prägel på den. Belys den så att dina gäster direkt ger din favorittavla uppmärksamhet. Ett hus utan tavlor är en äng utan blommor. En blomma utan bi är en tavla utan belysning. Därför ska du använda dig utan tavelbelysning på dina tavlor för att ta fram den rätta inredningskänslan hemma hos dig.

Har du djur hemma är det också viktigt att ha belysning hemma på kvällarna så inte dina husdjur snubblar över dyra vaser och slår sönder dem. Jag hade förut 3 kaniner hemma och släckte ned hela hemmet en gång och mina kaniner förde då mycket väsen. Just för att de inte kunde se i mörkret och snubblade på saker och ting. Efter det har jag haft ljus över hela huset.

Jag kan tex aldrig sova utan tänt lampa för jag vill kunna se om det vakar ett spöke över mig. Stockholm Ljusbutik har massor av olika lampor du kan välja bland. Här har du massor av olika tavelbelysning att välja bland som du kan använda dig utav både i dagsljus och i mörker.

Ovan hund är inte min utan en som har hälsat på några gånger. Även hundar har bra seende i mörker men jag skulle ändå inte ta några risker. Katter ser också väldigt bra i mörker men bäst är att ha ljus även när det är kväll både för dina husdjur skull och för att slippa inbrott i lägenheten. När tjuvar ser att det lyser så undviker de att kliva in i sådana ljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *