Att köpa begagnad bil

Sponsrat inlägg i samarbete med Carlqvist Bil AB

Är du ute efter en ny bil ?

Att köpa en ny bil kan både vara väldigt dyrt och du vill vara helt säker på att bilen är bra just för dig. Och att köpa begagnad bil kan innebära att du ska kunna lita på den som säljer bilen. Att bilen fungerar som den ska och att allt stämmer enligt beskrivningen.

Begagnad bil

Sitter du och tittar på annonser på begagnad bil ? Det finns många annonser ute på både nätet och i tidningar på en massa olika bilmärken och storlekar. Annonser som är ute är både från privatpersoner och bilfirmor.

I Tingsryd hittar du Carlqvist Bil som säljer begagnade bilar inom alla bilmärken. Alla bilar är kontrollerade och innan bilarna säljs har dom genomgått en rekond.

begagnad bil

Här finns många bilmärken i olika prisklasser som du kan välja emellan. Och har du redan en bil som du vill byta in får du hjälp av en bilförsäljare att få en värdering på din bil. Du får också hjälp med en bra finansieringslösning som passar just dig.

På sidan finns ett formulär som du skriver i om du vill ha din bil värderad med information om din bil. Sen kommer en bilförsäljare att återkomma till dig.

Carlqvist har också en verkstad som kan hjälpa dig med både små och stora reparationer och en plåtverkstad.

Olika sorters biltyper

På Carlqvist sida ser du vad som finns tillgängligt både när det gäller personbilar men också när det gäller lastbilar, husvagnar och husbilar. Och du filtrerar lätt om du söker efter ett speciellt bilmärke eller prisklass.

Du hittar också bilar med en fordonskatt upp till 1500 kronor.

Om du inte bor i närheten av Tingsryd men ändå vill åka dit och titta kan du även göra det på helgen då Carlqvist har öppet sju dagar i veckan. Du kan också kontakta dom via både telefon och mail men även via ett kontaktformulär på sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *