Hur ser din drömbil ut?

Jag har alltid drömt om att ha en otrolig stor bil som är två våningar och där man kan ha både kök, badrum och sovrum.

Jag vill även ha konferenslokal i bilen så att jag kan besöka kunder som inte har möjlighet att resa till mig. I morgon tex så är jag på kundbesök men det är inom räckhåll. Jag behöver ingen stor bil dit men det hade varit lättare. Anledningen till en konferenslokal i en stor bil önskan är att jag då ej behöver flytta på alla mina varor när jag ska presentera dem. Jag kan enkelt duka upp och ha allt på plats. För jag vill ej duka upp och duka av inför kunden.

Jag vill även kunna ha sovplats i bilen om jag reser utanför Uppsala som är min hemstad. Jag vill liksom ta med mitt hem överallt där jag befinner mig. För mig är trygghet det viktigaste som finns här i livet. Trygghet för mig är kärlek, hem och mat. Finns allt detta då är jag nöjd med livet till 100 %. Hur ser din drömbil ut? Vad har du för önskemål? Behöver du styla om din bil och kanske funderat på led ramp så kan du besöka denna hemsida och få mycket bra tips.

Förutom ovan önskemål så vill jag ha en chaufför som alltid kan köra min bilen. Anledningen är att jag då sparar tid för mig är tid pengar och tid är livet. Jag kan tex aldrig förstå de som jobbar borta och anser sig ha ett vettigt liv. Mitt liv ska innehålla mestadels mina nära och kära om jag ska kalla detta liv för värdigt liv. Jag önskar av hela mitt hjärta att alla ska få vara lyckliga i sina liv och få det som de önskar mest i livet. Jag önskar också att människor ska lära sig vad ödmjukhet innebär. Lär de sig inte de så måste de attrahera in vad de själva har sänt ut för att ta lärdom av sina misstag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *