En digital körkortsbok

Du behöver inte bläddra i en bok

Har du fått låna en körkortsbok som du sitter och bläddrar i fram och tillbaka i ? Vad läste du sist och vad behöver du träna på mer för att du ska klara av ditt prov hos Trafikverket ? Men att släpa runt den där boken överallt så att du kan läsa precis var du är kan du nu glömma. För det finns en digital körkortsbok som du kan använda dig av.

Digital körkortsbok

Teoricentralen har en app som du kan ladda ner på din telefon. Då behöver du inte släpa runt på den där boken utan lämna tillbaka den till den du lånat den av.

Här kan du nu läsa all körkortsteori i alla kategorier. Från alla trafikregler, drivmedel och vad du behöver veta om en bil. Det är viktigt att tänka på att du inte är ensam i trafiken utan måste också lära sig hur man gör med cyklister, gående och andra trafikanter.

Det är ju inte bara att ta ett körkort och köpa en bil, utan man måste också tänka på besiktning av bilen, försäkring och hur du ska ta hand om bilen. Du måste också köpa vinterdäck och veta vilka som passar just till din bil och vad som måste finnas i din bil om du råkar ut för en olycka. Vare sig det är ditt fel eller någon annans.

digital körkortsbok

Teoricentralen

Vad är mer enkelt än att ta fram din mobil vart du än är – i kön i affären, i solstolen eller kanske när du inte gör någonting – och läsa mer om det du inte har så mycket kunskap om eller behöver veta mer om. Hos Teoricentralen finns alltid den aktuella informationen som du behöver.

Du kan starta ett gratis konto och titta runt på sidan och läsa körkortsboken. När du sedan läst boken finns det frågor som du kan testa för att se hur mycket du kan. Innan du gör det stora provet hos Trafikverket. Har du någon fråga till en trafiklärare kan du chatta med en på sidan.

Dessutom finns allt du behöver för att kunna ta ditt körkort förutom den digitala körkortsboken. Frågor, statistik på vad du klarat av, chatt och vägmärken. Allt i en app så att det är lättare för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *