Man borde äga en båt

Jag har alltid drömt om att äga en båt som ska stå stilla på Fyrisån och ibland åka fram och tillbaka.

Jag vill då att det ska finnas plats för både vardagsrum, kök, badrum och 2 sovrum. Dvs jag vill ha en 3 rum och kök fast i en båt. Denna ska som jag nämnde ovan på Fyrisån och det ska vara säker ingång man ska ej kunna se in eller komma för nära. Lerkils-Båtvarv kan man köpa en ordentlig båtmotor av märket Mercury

Jag har åkt båt en gång i mitt liv och då åkte jag en stor båt tror det var Viking Line eller liknande. Jag trivdes inte på båten kanske för att jag då var i fel sällskap.

Vissa saker kan jag bara göra med min man dvs åka på längre resor eller vara ute i havs. Jag tänker alltid att om jag drunknar så drinkar jag utan honom. Jag kan därför heller inte flyga utan honom. Jag har bestämt mig för att vi ska dö tillsammans om detta liv ska ha något värde i mitt liv.

Jag brukar googla ofta på lyxiga båtar och husvagnar för jag gillar att man kan flytta på sitt hem. För det är ens andra hem egentligen. Du kan också på Lerkils-Båtvarv köpa begagnade båtar så du behöver inte lägga alla dina pengar på något som är helt nytt och dyrt.

Jag tror det är bättre att köpa på den sidan än att köpa från en privatperson för då vet du i varje fall vad du ger dig in på.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *