Nästa söndag är hela släkten bjuden på grill

Sponsrad inlägg i samarbete med Samtrygg.se

Jag har syskon som har sommarhus någonstans mellan Uppsala och Stockholm. De har via sociala medier bjudit in hela släkten på grill. Jag hoppas de även kan grilla kyckling och lamm för det är vad jag tycker bäst om och tål mest.

Jag tål inte all sorters fisk och jag vet också att de inte brukar grilla så mycket fisk. Det brukar oftast vara lamm de grillar. Jag verkligen älskar lamm men det får inte vara någon annan krydda på lammet förutom salt. Allt annat tar bort smaken av lammet anser jag.

Har du också en sommarstuga eller vill och kanske vill hyra ur den? Hos samtrygg.se så har de den tjänsten och hjälper till med att hyra ut din villa eller stuga. Det kommer upp en dialogruta när du kliver in på deras hemsida där du trycker in ditt nummer och bokar en telefontid. Det är alltid bra att samtala för att ställa frågor mm. För när man mailar så kommer man senare på massa följdfrågor och jag har alltid tyckt att det är enklast när man ringer upp varandra. Det för mig känns otroligt tryggt och bekvämt att man kan boka en tid och att de i sin tur ringer upp en. Verkligen en mycket god och bra service.

Attefallshus

Jag verkligen älskar attefallshus för man kan köpa dem fristående och sedan lägga in dem i sin trädgård. Man använder sedan ttefallshuset till sina gäster. De kan ostört sova där och sedan kan man tillsammans när det är sommar äta frukost ihop i trädgården. Då känns det inte ens som om man har gäster det känns liksom som om de har gått hem för de är inte längre kvar i samma hus som du och din familj är.

Har du även ett ttefallshus så kan du även få hjälp att hyra ut dem genom samtrygg.se Det spelar nog ingen roll om det är en ttefallshus, villa eller stuga du får hjälp med alla sorters uthyrning. Du kan behöva extra pengar och då är detta med att hyra ut en mycket bra lösning. Jag har alltid trott på fastigheter och när jag får bättre ekonomi kommer jag investera i fastigheter för att sedan med hjälp av samtrygg.se hyra ut dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *