Det har blivit så populärt med paddel

Hur ofta bör man träna?

För länge sedan när jag dansade en gång i veckan så fick jag höra av en dåvarande kompis att en gång i veckan ansågs som stress. Hon hade läst det i någon veckotidning och kunde aldrig tänka själv. Hon visste inte ens själv vad det innebar med stress i anknytning till sport.

Sedan i livet så red jag på islandshästar under flera år och är den sport jag trivdes bäst med. Man fick verkligen starka lårmuskel och än i dag har jag mycket starka ben.

Paddel

Paddel verkar vara den nya trenden för sport just nu bland folk. Nu när restriktioner också har försvunnit från och med 1 juni så verkar alla ute och sportar. Förut sportade folk ensamma nu ser man folk äntligen i stora grupper igen.

Just Paddel kan man nog inte träna ensam det blir säkert inte så roligt att träna mot en vägg. Man vill ha någon att träna denna sport med. När man väl kommer i gång så blir det roligare och man kan börja räkna poäng. Hos Padelnest så finns mycket hjälpmedel för att kunna spela Paddel. Bland annat har de handskar som är ett måste. Hitta allt inom Padelnest på deras sida så att du är full utrustad när du väl ska sporta tillsammans med dina grannar, familj eller vänner.

Paddelhanske för dam

Hitta motivationen

Det kan vara svårt att hitta motivationen om man inte har tränat på länge eller är en allmänt lat person. För att hitta motivationen så behöver du belöna dig själv varje gång du har sportat. Du kan tex handla något extra på denna hemsida varje gång du har varit duktig. Du kan även gå ut och äta något du har längtat efter men inte vågat äta förut för att du är rädd för att gå upp i vikt. Hur du än gör så glöm inte att ta hand om dig.

När du ska träna så kan du också äta lite extra jordnötssmör för då får du verkligen extra energi och kommer orka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *