Besök av hälsa och skönhetsbloggare Carola Gehrke

Carola är en av de finaste människor jag känner otrolig ödmjuk och är lätt att ha att göra med. Hon driver Chokladspa i Uppsala och var hemma hos mig då jag utbildar henne med EFT som är energipsykologi. Jag själv är certifierad och utbildad EFT terapeut.

Jag kommer utfärda en diplom till henne och rekommenderar henne varmt då hon är fantastisk duktig på EFT. Det är ett hjälpmedel för att attrahera in allt du önskar här i livet. Oavsett vad du önskar så kan du få det genom EFT.

Så passa dig för vad du önskar dig allt kommer att ske. Jag önskar alla gott även de som inte förtjänar att ha det gott önskar jag gott. För endast om jag kan önska dem det kommer jag att attrahera in det i mitt liv.

Inbjuden till ett jättefint event

Äntligen ska jag på ett fint event på ett fint hotell berättar mer sedan. Jag är ackrediterad frilansjournalist och har presskort i form av ID kort så jag har ingång överallt även till regering, UD och de kungliga slotten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *