Uppdrag med Sabina Bergstedt

Sabina Bergsted är dotter till min äldsta bror som är mycket äldre än mig. Jag har 5 syskon är är den yngsta i familjen.

Jag var inte ens planerad utan de ville verkligen inte ha fler barn när jag kom till. Det var då lite försent och jag föddes långt efter alla mina syskon så jag växte upp när alla andra hade flyttat hemifrån. Det kanske därför jag umgås mycket med mina föräldrar för jag är van med dem och de med mig.

Vi åkte till Uppsala slott för att fotografera då Sabina är en fena på det. Sabina är också väldigt andlig och går i sin fasters fotspår dvs mig jag är henne faster.

I morgon har jag också tid hos en mycket duktig kinesolog som finns i centrala Uppsala. Själv bor jag också väldigt centralt och vill flytta ännu närmare centrum. Min man fyller också år 1 Juni så jag ska se hur jag ska fira honom på ett sätt han aldrig upplevt förut. Nästan halva vår familj är född i tvillingarnas tecken dvs födda vid denna tid.

Ett svar på ”Uppdrag med Sabina Bergstedt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *