Auratransformation med Anne Sofie

Jag är sorten som älskar att uppvakta mina gäster och få hembesök hellre än att åka i väg för möten.

Denna gång dök Auratransformatören Ann-Sofie Hellmer som skulle göra en auratransformation på mig. Detta innebär då att man sitter skavfötter dvs fötterna mot varandra.

Vi åt sallad från Waynes Coffee när vi var färdiga!

Jag är väldigt andlig och har medverkat i Outsiders pga av min egen medfödda gåva som jag stolt fick visa upp i tv. Sedan den dagen är inget i mitt liv likt. Är du känd får du lättare samarbeten och lättare kan sälja in produkter om du jobbar med produkter. Vi på blogbiz hade en otroligt bra omsättning förra året och vi siktar högre detta år. Vi har tagit in flera andliga personer och många offentliga personer. Det växer så vi knappt hinner med.

Jag måste lära mig varva ned för under Corona har jag jobbat mer i mitt liv på 1 år än vad jag förut har gjort på 10 år. Jag överdriver inte det har varit så mycket för mig och min personal.

Jag har förut gjort AuraTransformation™ och det hände då mycket som förändrade mig och jag vill fortsätta att förändras så därför gjorde jag en till AuraTransformation™.

Man blir visare och kunskapen hittar till en utan att man behöver söka den med ljus och lykta. Man bara vet saker och man förstår inte hur man vet alla dessa saker. När folk tex ljuger så vet du bara det och du vet inte varför du vet det. När folk spelar någon de inte är vet du bara det. Man blir inte längre besviken på någon då man enkelt får till sig information om alla människor utan att man ens behöva söka dem eller fråga efter dem.

Vill ni också stiga mer i er medvetande? Då ska ni absolut inte veta hör av er till Anne Sofi och prova denna AuraTransformation™ ert liv kommer inte bli sig likt efter det.

Ann-Sofi https://auratransformation.com/sv/ann-sofi-hellmer/

Tel: 070 326 70 96
E-mail: [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *