Blogbiz kollegor tar bilder på mitt verk

Vi har haft blogbizmöte hos mig igen då vi alla är på väg in i Amazon med ett helt nytt varumärke.

Vi har blivit franchisetagare av ett varumärke som ligger i Bollnäs.

Anita är författare och driver även egen städfirma. På blogbiz är hon inredningsbloggare och även agent för bloggare samt franchistagare.

Lin är en av våra duktiga säljare och franchisetagare hon håller även på att utbilda sig till frisör. Otrolig ambitiös och vi träffas ofta även utanför Blogbiz då vi har annat på G.

Carolina driver en av Uppsalas finaste skönhetssalonger med mycket avancerade maskiner. Hon äger också mycket vacker liten villa i Tungården. Är bloggare och franchisetagare.

Emil är min Brorsson som till häften är finlandssvensk. Han leker mest med datorer och dinosaurier. Samt en allvarlig kille som oftast tittar väldigt allvarligt på folk.

Nedan ser ni även Isabel Lopez som är hos mig för andra gången för att utbilda oss inom Amazon. Vi alla kommer även gå en Amazonutbidlning då jag har avtal med grundarna.

Titta noga på nedan små choklad som är gjorda av ekologisk cacao. Det är små tekoppar i socker på dem.

Sushi från Sushi of Sweden

Mitt vardagsrum är lika stor som en 2:a och detta har gynnat alla våra möten. Man kan dela upp detta i 3 små rum om man vill beroende på hur man vill jobba. Jag har inrett köket också som ett vardagsrum med soffor och fåtöljer och inte några bord och stolar. Överallt dvs varje rum hos mig ser ut som ett vardagsrum för sig. Detta är hur jag inreder då jag vill kunna umgås i varje rum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *