Måla eller tapetsera ?

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Jag har inte bestämt mig än om jag ska måla eller tapetsera

Eftersom värmen inte har kommit än till oss än så passar det ganska bra att renovera inomhus. I ett sovrum ska man känna ett lugn och få en god nattsömn. Och det hjälper inte att bara ha en skön säng utan en härlig atmosfär i hela rummet. Däremot om du målar eller tapetserar dina väggar får du en helhet i hela rummet.

måla eller tapetsera

Måla eller tapetsera

Men ibland kan det vara svårt att bestämma sig. Och det kan gälla både färg och om du ska måla eller tapetsera. Att måla kräver ett bra underarbete om du har tapeter på väggarna. Eller du kanske har målade väggar och vet inte vilken färg som täcker den du redan har.

K3 Måleri jobbar i Stockholm med omnejd och upp i Uppsala och kan hjälpa dig med både val av färg och vad som skulle passa just ditt sovrum. Eller vilket rum som helst i din bostad. Men dom kan också hjälpa till med all måleritjänst som du behöver. Både invändigt och utvändigt om du vill passa på att göra mer på en gång.

Vill du tapetsera så görs allt förarbete för att se till att väggarna är släta och fina så att tapeterna fäster ordentligt.

K3 Måleri

Du kontaktar K3 Måleri lätt på deras sida och berättar vad du behöver hjälp med. Dom kontaktar sedan dig och du får en offert.

Efter att färg och typ av renovering som ska göras utförs arbetet snabbt och effektivt. Däremot behöver du flytta undan dina möbler så att väggarna är fria.

Om du vill kan du utnyttja ditt ROT-avdrag. Avdrag ser du på fakturan. K3 Måleri har fasta priser så du behöver inte vara orolig att fakturan ska bli högre än den summan du fått på offerten.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *