I dag kommer alla anställda från blogbiz hem till mig

Jag har åter fått hem massor av sponsrade produkter som ska testas av anställda som kommer hem till mig.

Vi alla ser alltid fram emot att träffas hemma hos mig. Nu har flera företag hört av sig och vill att vi ska ut på event och blogga om det som sker. Anställda på blogbiz har dessvärre inte den tiden men då skickas det vidare till våra bloggare som får ha det roligt i stället.

Jag har lagat macarones och gourmet choklad hela dagen i går för att servera detta till anställda. Blogbiz är en bloggportal som fungerar som en digital markandsföringsbyrå samtidigt som det är en bloggportal. Detta för att vi har 5 anställda blogg agenter som har kontakt med alla företag. De hjälper våra bloggare med sponsrade inlägg så att bloggare kan tjäna pengar på sin blogg och ha ambitionen att blogga.

Vi är alla också franchise tagare och håller på att expandera för fullt. Vi kommer i dag gå igenom hur man lägger in produkter på Amazon. Isabel är den som är drivande kraften i det hela och sedan kommer vi andra sitta som i en studiecirkel fast alla samlas hos mig. Mitt vardagsrum är otroligt stort finns både plats för konferensbord stolar och tv rum i ett. Så här kan alla samlas och få en egen soffa att ligga i om de vill.

Närvarande i dag kommer vara Sabina, Lin, Karolina, Anita, Isabel och jag så klart. Nettan är också anställd på blogbiz men jobbar ej med Amazon därför är hon inte med. i dag. Vi har närmare 200 bloggare hos oss och varje agent har hand om ca 20 stycken i var. Därför kommer vi snart anlita fler agenter.

2 svar på ”I dag kommer alla anställda från blogbiz hem till mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *