Bästa sättet att marknadsföra ditt varumärke

Folk vill alltid kunna marknadsföra sitt varumärke men hur ska man gå till väga?

Jag är otroligt duktig på att bygga upp varumärke. Just nu håller jag och mina franchisetagare på att verkligen bygga upp och vi finns redan i flera butiker både i Uppsala och Stockholm.

Mitt bästa tips är att inte skaffa visitkort utan skapa tryck på en penna i stället. För en penna slänger man aldrig och man lånar dessutom ut den till flera personer. När du väl har pennor ge inte bort dem till höger och vänster utan ge bort med omsorg.

I går hade jag åter möte hemma hos mig med bl.a Sabina min brorsdotter som är en duktig entreprenör. Hon är både akademiker och jobbar med MLM företag. Hon vill så gärna att jg går med i hennes business men då kommer jag att gå i väggen. Jag själv gör väldigt mycket driver både bloggportal och är i livsmedelsbranschen där vi har ca 450 olika produkter i 3 olika storlekar. Jag rekommenderar Sabina att ordna något med tryck för sitt företag genom tryckeri Stockholm som kan hjälpa till med det mesta.

Hur lyckas man som företagare?

Genom att ha din logga på alla produkter från påse, penna, visitkort och tröjor. Slösa med tryck hela tiden för det är det enda sättet att nå ut. För vi människor behöver hjärntvättas för att komma ihåg varumärken och det gör vi bäst om vi hela tiden matas med varumärkets logga dag in och dag ut.

Tänk er själva om ni känner igen en logga då får ni mer förtroende för produkten. Man väljer det som är bekant som man har sett och hört talas om förut. Sådana är vi människor söker alltid en känsla och trygghet vart vi än går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *