Nu ska jag fira Amazon

Jag vill säga ett stor grattis till mig själv då jag lyckades registrera mig på Amazon.

Jag driver numera ett helt annat företag och har 4 franchisetagare i företaget. Vi kommer alla att finnas på Amazon och därför vill jag fira detta nu. Jag jobbar med flera olika varumärken och vi har över 400 produkter i sortimentet. Vi anses vara Sveriges största sortiment i vårt slag.

Detta firades med en ekologisk Xavier Châteauneuf du Pape. La den på en kanot för att göra en SALUT. Detta gör man tex när en speciell person föds eller gifter sig. I detta fall föds ny affärsplan som vi alla kommer att följa.

Jag vet att jag har stalker efter mig som vill veta allt om mina verksamheter. Dessa människor gör inget annat än att förstöra för folk omkring sig. Det är heller inte personligt för de väljer ut sina offer beroende på om det går bra för dem eller inte. Det handlar sällan om vad de tycker om individerna de förföljer. Om dessa människor hade lagt ned lika mycket tid på sina business och studier som de lägger ned på att förfölja folk det går bra för hade de i dag var större än Ingvar Kamprad och smartare än Einstein och blivit docenter. Obs de förstår inte ens ironin i denna tex och måste slå upp ordet docent.

I går åkte jag akut in hos Tandläkaren och det visade sig inte vara några fel på min tänder. Betala fick jag ändå göra men det spelar ingen roll så länge tänderna mår bra.

I bakgrunden ser ni landshövdingens representationsbostad. Just nu bor Göran Enander här och jag var och hälsa på när Anders Björck var landshövding. Samt i samma veva fick jag besöka kungen och drottningens sovrum på Uppsala slott. Jag fick även känna in om det fanns spöken på slottet. Det var då Anders fru Py-lotte som tog mig runt.

Så här beskriver man XAVIER

Den nya årgången av Xavier Châteauneuf du Pape har en mycket nyanserad doft med inslag av björnbär, blåbär, mörka plommon och hallon som samsas fint med kryddor, fat, lagerblad och en fläkt av blommor och mörk choklad. Smaken är fyllig och komplex med toner av björnbär, blåbär, röda bär, kryddor, lavendel, fat, kakao, söt lakrits och lagerblad.

Bakgrunden ser ni Botaniska trädgården i Uppsala och själv står jag på Uppsala slott och tog dessa bilder. Jag älskar Uppsala slott och är ofta här och tar bilder. Min första bild tog jag här när jag var ca 12 år gammal.

Fakta om Altia


Altia Sweden producerar, marknadsför och säljer några av Sveriges mest klassiska varumärken så som Blossa Glögg, O.P. Anderson Aquavit, Explorer Vodka, Grönstedts Cognac och Chill Out Wines. Vi har också nyare klassiker så som Xanté, Valhalla och AUSSIE. Altia Sweden är även importör och distributör av en gedigen vin- och spritportfölj med många välkända varumärken så som Jack Daniel’s, Drostdy-Hof och Bodegas Faustino. Altia Sweden ägs av Altia Group, det ledande vin- och spritföretaget i Norden och Baltikum. Under våren 2018 öppnade Altia Group en webbshop – Nordic Spirits – som levererar våra nordiska dryckesklassiker till konsumenter i Tyskland.
Alexandre Schuster, senior brand manager på Altia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *