När huset är perfekt är livet perfekt

Det finns nog inget som är så viktigt som att ha det snyggt hemma.

Häromdagen hade jag massor av folk på besök då vi hade en Amazon Blogbiz möte hemma hos mig. Jag hade då vissa maträtter sponsrat som vin, cawa och godis från olika företag. Ska man bjuda hem folk ska man vara väldigt noga över hur man har det hemma.

För dina gäster kommer döma dig efter hur det ser ut hos dig. Sedan spelar det ingen roll hur lycka du påstår dig vara. Tex för länge sedan fanns det en turist i Sverige en arab som hade bosatt sig i Sverige i en 2:a någonstans utanför Stockholm. Han bodde i ett höghus i någon förstad liksom till Stockholm. Med sig hade han två kompisar som han sa var hans livvakter. Massor av tjejer sprang efter honom och ingen frågade någonsin hur han inte kunde ha råd med mer än en 2:a i ett höghus.

Så visst finns det även lättlurade människor också. Tec så hade jag möte med en kille kl 19.00 tillsammans med en barndomsvän till mig. Den killen spelade rik och upptagen och frågade oss om det var ok att bara ha mötet i 25 minuter. Han skulle låtsas som om han var rik och upptagen. Det slutade med att jag var tvungen att avbryta mötet då den blev för lång och jag orkade inte med mytomanen.

Min kompis däremot barndomsvännen trodde på allt han sa och anlitade dessutom honom i sitt företag och killen dök aldrig upp. Sedan hörde jag att han jobbade som pizza bud. Någon hade beställt pizza i den Galleria jag jobbade och det visade sig vara denna kille som levererade pizzan.

Ytbehandling

Mitt råd till dig att sluta snacka så mycket tomt snack. Se till att ytbehandla hemmet i stället med förzinkning om du jobbar inom industrin. För kan du inte imponera med ditt hem så kan du alltid imponera med den industri du driver eller jobbar med.

Hos Provexa kan du alltid kontakta Daniel och det är den första bilden du ser när du klickar på ovan länk. Så får du all hjälp du behöver för att få en perfekt ytbehandling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *