Rekord nu har vi 157 bloggare på blogbiz

Vi har över 100 bloggare men vi har avtal med 83 personer av dem.

Många bloggare reser från flera olika städer för att möta mig i Uppsala. Vissa bjuder jag hem och vissa bjuder på en affärslunch på någon härlig lunchställe i Uppsala. Här nedan ser ni Julia Sindy Aranda på besök. Hon hade med sig bakverk från ett nytt café kedja i Uppsala.

I dag har jag två kundmöten inbokade ett i vackra Hågaby och en hemma hos mig. Jag kommer plocka upp Lin (skönhetsbloggare) och köra i väg till Hågaby. Jag var med Lin på restaurang kocken och kallskänkan i går och bilder kommer upp strax. Vi var och möblerade om för att de restaurangen en ny design. Vi ser till inredningen och har öga för detaljer. Jag har alltid jobbat med livsmedel det är det roligaste som finns.

Nu ska jag ut och promenera igen och klockan är 07.30 på morgonen perfekt tid för promenad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *