Amazonmöte med Franchisetagare

Några av skribenterna på Blogbiz bloggportal har även blivit franchisetagare av ett varumärke som är svenskt.

Jag är också inblandad när det gäller just Amazon delen. Vi hade med oss Amazon experten Isabel Lopez och bland delägarna/eleverna fanns Karolina, Anita, Lin och jag så klart.

Vi hade studiecirkeln hemma hos mig då jag bor både centralt i Uppsala och i en väldigt stor lägenhet som får plats med mycket studenter.

Nedan första bild har studierna börjat och då satt jag och Isabel i soffan och de andra tre med varsin stol bakom soffan så att vi var samlade. Studenterna/franchisetagarna var väldigt nöjda med buffén som hade lagts fram. Vissa delar av maten var sponsrad också men det kan jag inte gå igenom i detta inlägg det får bli ett inlägg för sig. Alla franchisetagare/studenter ni ser är också bloggare på blogbiz.se Alla utom Isabel är också skribenter på blogbiz dvs heltidsanställda. Finns 2 skribenter till Sabina och Nettan som också jobbar för Blogbiz. Så ja vi är många anställda på Blogbiz som agenter sedan har vi även SEO expert, Tekniker och Exodox Factory kopplad till Blogbiz.

Blogbiz växer hela tiden och vi når 15 miljoner besökare per år de ni! Jag har underlag som jag kan bevisa för den som vill se. Allt är offentliga handlingar både ekonomi och statistik

Ser ni så söta tårtfat jag har hemma. I dem får det plats med några karameller i varje. Nedan ser ni örtkarameller som är färglagda med spenat, rödbetor och safflor.

Vinglasen är doppade i äkta guldblad och är från 1994 så det är riktigt gamla. De tål maskindisk då det är guldblad runt dem. Det är en hallondryck vi dricker och med polkagris för den som vill ha dryck sötare så blandar man in polkagrisen.

Jag har två möten i dag

13.00 möte med Sveriges största Digitala byrå

15.15 Ska jag plocka upp ovan tjej Lin och åka i väg till en av Uppsalas största Cateringsfirmorna. Jag ska nämligen möblerna om i deras verksamhet.

Nu är klockan 18.15 och jag sk ta min vardagliga promenad i min egen trädgård.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *