Alla parker var avstängda sista april

Som barn älskade jag sista april i Uppsala. Ju äldre jag blev desto värre kände jag för den dagen.

Uppsala blev så stökigt varje Valborg så jag är glad att den var avstängd i år. Jag fick nedan choklad av min väninna Maryam och njöt mer av chokladen än att bry mig om Valborg. Jag tog en sväng med bilen bara för att vara säker på att alla parker var avstängda.

I dag första maj har jag varit bland getterna och tagit biler av ekologiska produkter. Sedan har jag varit på Uppsala slott och tagit bilder av produkter som är hovleverantörer så att det ska passa in. Dessa bilder skickade jag sedan vidare till den person som ska jobba med produkter.

Nästa vecka söndag kommer jag och mina anställda mötas hos mig då vi ska registreras på Amazon allihopa. Jag har avtal med Amazon och därför är detta möjligt för oss.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *