Jag blir spådd av andliga bloggaren Sylvia

Sylvia har jag känt länge och vi är mycket goda vänner. Vi lärde känna varandra på ett hälsoevent för länge sedan.

Jag ser någon som springer i väg och inte vill vara med längre. Man har gjort sitt och vill bara ge sig i väg. Detta är också nog det bästa för det öppnar så mycket energi när denna person försvinner dvs går i väg. Alltså som jag själv (Anne) tolkar det som att denna person är ändå i vägen för min karriär.

Jag blir också fri inom mig och det är också meningen att den personen ska försvinna. Det öppnar upp till något nytt. Hon ser 2 personer som firar eller andas ut och tänker nu kan de gå framåt. Samtidigt ser hon en person med många järn i elden som reser sig upp. Kommer med idéer och förslag dvs något transformeras. Det blir som en virvelstorm som typ tornado som drar med allt som leder till huller om buller. Det blir snurrigt och känslan av att man har hamnat i en spiral. Sen kommer spiralen kommer ned på jorden och pusselbitarna kommer på plats. Man samlar ihop bitarna i en helhet. Man kan sätta sig ned och ta det lugnt.

Jag är huvudpersonen (Anne) för den turbulenta tiden har tagit så mycket kraft och energi. Man har nästa glömt det viktigaste inom mig själv. Nu landar jag i allt som sker runt omkring. Hon (Sylvia) får till sig ärkeängeln Gabriel som kommer med inspiration. Alla arbete man har lagt ned bär frukt och ger tid till att fira.

3 kvinnor kommer att möta varandra en mörk, blond är rödhårig (Anne). Det kommer två kloka kvinnor som kommer utforma. Det är något stort på gång. Jag (Anne) tror att hon talar om Lin, Karolina och Isabel (blond). Ingen kan störa denna cirkel för den som inte längre är med har tagit så mycket energi av mig (Anne). Det finns inga hinder på vägen för att lyckas med denna idé.

Balans kommer in säger Sylvia och pratar om en bok om guds hemligheter. Akacia krönikan talar hon om och får då även in nytt kapitel. Man vänder blad i Akacia krönikan. Nya människor kommer in och de kommer visa vägen. De vägleder både mig och dessa 2 kvinnor. Det är perfekt team just nu i det här med balansen.

Triangel får hon in igen det är som cirkel i triangel och en prick i mitten dvs symbolspråk.

1234

123

12

1

Den här mannen som vänder och går kommer in igen. Han känner att gör bort sig och därför kommer tillbaka. Han kommer på sig själv att han gjorde fel och kommer be om ursäkt. Det kommer bli som en rättvisa dvs något kommer rätt. Man får då upprättelse när han inser att han har gjort fel.

Aboundance man frigör sig från något och saker ser bra ut, men man måste ha tålamod.

Det finns planer och det känns som om planerna kommer att gå framåt. Jag kommer lyckas med mina planer väldigt bra. Man kan sitta efteråt och tänka att man har varit väldigt klok och intelligent. Jag har helt enkelt tänkt rätt och gå då till största målet i livet. Jag kommer ej behöva jobba och kan luta mig tillbaka. Detta är inom 3 månaders tid kommer det ske att jag kan slappna av och ta det lugnt. För samtidigt finns en drake som har styrka, energi, kraften gör att jag kan slappna av och gå in i nästa projekt. Drömmar bli verklighet från Syliva uppifrån.

Jag kommer slappna helt av om 3 månader och då kommer med klarspråk då kommer det jag önskar in i mitt liv.

Sylvia ser något som liknar bröllop sedan slutar vägledningen

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *