I dag ska blogbiz anställda på chokladprovning

Sist var vi på Choklad och vinprovning och hade Dogge Doggelito som hedersgäst.

I dag får vi fröken Sverige kandidat som hedersgäst bilder kommer senare. En tjej född i Uppsala som vunnit många skönhetstävlingar och jobbar som supermodell.

Först kommer jag träffa Anita för att vi ska jobba innan vi alla ska äta lunch kl 14.00 sedan bär det av till chokladprovningen mot kvällen. Ska bli kul då detta är enbart choklad och ingen vin inblandad. Sommeliern kommer ändå ha med sig en flaska vin.

Det är Taysta som ordnar detta event för våra anställda på blogbiz. Vi kommer även ha en liten kille på 12 år med oss. Nämligen min Brorsson Oliver Medina som är till hälften chilenare. När Oliver var 3 år gammal grät han när han såg min porslinsdocka som ni ser nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *