Jag och Anita har besökt restaurangskolan

Det finns ett område som heter Fyrislund i Uppsala och här finns en mycket stor villa.

I villan rymma restaurang kebab house, hotellet och restaurangskolan.

Jag och Anita fick gå ned en trappa för att besöka restaurangskolan. Anita är författare och en av våra bloggare på blogbiz.se hon driver en inredningsblogg hos oss.

Jag hade en läkartid i morgon som jag avbokade. Jag orkar inte gå utanför hemmet två dagar i rad. För snart ska jag till min kinesiolog. Jag ska bara äta spagetti med köttfärssås innan jag tar bilen och ger mig av. Sist jag gick till kinesologen så kom jag dit fel dag. Så jag fick vänta två veckor på en ny tid då han är så fullbokad. På lördag ska jag träffa några bloggare på blogbiz och våra anställda på blogbiz. Vi ska på chokladprovning och äta god mat innan provningen. Det kommer några bloggare från Saltjö Boo också för att vara med.

Sadiq driver 2 stycken Kebab House I Uppsala. Den I Fyrislund har även svensk husmanskost.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *