Jag kör numera en el bil och ska byta däck

Sponsrat inlägg i samarbete med dackvaruhuset.se

Att skaffa en el bil är det bästa jag har gjort eftersom den är gratis att köra för min del då jag inte behöver bensin. Bensin är det dyraste som finns och så är jag också miljövänlig.

Jag använder bilen varannan dag när jag ska handla och då brukar jag alltid handla efter kl 19.00 varannan kväll. Jag har också börjat motionera och tar då långa promenader varje morgon efter kl 08.00. Jag önskar då att jag bodde längre bort från centrum då jag bor väldigt centralt i Uppsala. Jag älskar givetvis att bo centralt i Uppsala när det kommer till allt utom när det kommer till att promenera. Man vill verkligen ha naturen nära till hands när man promenerar.

 

På morgonen möter man på alla som är ute och går med sina hundar stora som små. De små hundarna är kaxiga när de är i koppel och skäller gärna på de stora hundarna.

Jag har även funderat på att ta bilen och åka ut till ett område där det är mer grönt och natur. För då kan jag promenera i naturen och sedan åka med bilen hem igen. Jag måste då först byta däck på min bil och detta ska jag göra via dackvaruhuset.se. Du hittar faktiskt allt du behöver hos däck och fälgar hos Däckvaruhuset. Det är också bra priser och känns tryggt att köpa hos någon som man vet är ett känt namn.

Sedan behöver jag också bilen varje helg speciellt lördagar och söndagar för då måste jag verkligen ut och se vad som händer kring min stad. Jag älskar att bara ta bilen och åka ut för då brukar jag alltid gå igenom centrala Uppsala för att se vad som händer. Jag gillar inte att promenera mitt i centrum för man ser alltid folk som man inte alltid har tid att stanna upp och prata med. Vill man prata med folk så ringer man dem och stoppar dem inte mitt i centrum.

 

Ett svar på ”Jag kör numera en el bil och ska byta däck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *