Folk har sådana fördomar mot mig hela tiden

Jag blir otroligt trött på allas fördomar att jag i detta inlägg vill skriva vilka fördomar folk alltid kommer med som inte stämmer ett dugg på mig.

  1. Du jobbar för mycket
  2. Du har för många deadlines
  3. Du stressar för mycket.

Jag jobbar inte alls mycket och vissa dagar har jag så lite att göra att jag bara sitter hemma och tittar på massa filmer. Jag har 5 anställda på Blogbiz bloggportal som sköter allt åt mig. Samt en tekniker som sköter all det tekniska. Det finns inget kvar åt mig att göra.

Jag besöker ofta hönshuset på 4H gården för att köpa ägg men pga av fågelinfluensan säljer de inga ägg just nu.

Jag har heller inga deadlines och stressar aldrig.

I dag tex så har jag bara engagerat mig i att färga håret och kolla på film. Jag skjuter just nu upp allt och har mitt första businessmöte på tisdag. Detta innebär att i morgon ska jag också vara hemma och se på serier.

Jag har börjat motionera och går 30 minuter innan frukost i min bakgård utanför huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *