Att bo på hotell är det bästa som finns

I går skulle jag till min kinesolog som jag beskrev i förra inlägget. När jag väl kom fram säger Kinesologen att jag har kommit fel dag.

Jag blev paff och tänkte om jag inte ska vara här i dag denna tid var ska jag då vara? Vad har jag då missat i stället? Paniken steg i min kropp som redan har sådan prestationsångest. Detta är så typiskt mig att skriva in fel datum i min almanacka. Detta händer mig ganska ofta och jag måste vara mer noga med detta.

Jag hade just nu velat bo lite på hotell dessa dagar och speciellt nu under Pandemin är det som mest lugnt också. Jag är en som älskar spa och alternativa behandlingar. Jag skulle vilja prova bo på Hotell Piteå som är från 1887. Den är nästa lika gammal som mitt favoritcafé i Uppsala som är från 1878. Jag har dessutom jobbat på detta café som är min favorit. Jag gillar gamla byggnader från 1700-1800 talet för jag gillar tanken på att det kan spöka.

När jag har varit som mest rädd för spöken

Jag var en gång i Karlskrona för en kafékedja som höll på att lanseras i den staden. Jag älskade hotellet vi bodde på som då var sponsrat av själva cafékedjan. Jag var ensam på dagarna på detta Stadshotell och allt var frid och fröjd tills jag kom och tänka på tvillingarna från skräckfilmen The Shining. Då ville jag inte vara ensam längre på det stora hotellet. För just då var jag helt ensam på hela det stora hotellet.

Furunäset hemsökt av spöken och är en gammal och anrik hotell

Furunäset Hotell och Konferens har blivit omtalad i tv-programmet ”Det okända”! Det okända handlar om just spöken och andar. Jag har träffat programledarna för detta program på ett bloggevent för länge sedan.

Det sägs att vissa rum på hotellet är hemsökta. Vågar du övernatta i rum 605 i det gamla mentalsjukhuset?Furunäsets sjukhus, var ett mentalsjukhus i Piteå mellan 1893 och 1987.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *