Har du hört talas om barbydrogen?

Det känns som om det har varit kallt för länge nu längtar jag efter värmen.

Man har då inte fått mycket sol nu när det har varit så kallt. Detta med pandemin har också gjort att man inte är ute lika ofta. Jag har tex jobbat väldigt mycket digitalt hemifrån och har haft massor av webinarer och zoom möten.

Detta har också medfört att jag är väldigt blek för jag har knappt mött på solen. Nu när sommaren är på väg så kommer jag vara ute så mycket som möjligt. Jag ska se till att jag får så mycket sol som möjligt för att både få färg och D-vitamin från solen.

Är du som jag blev och vill ha lite färg innan solen dyker upp?

Barbiedrogen

Har du hört talas om barbiedrogen som man kan använda för att bli brun utan att behöva sola. Många har hört att just Melanotan hormonet är förbjudet att sälja. Hos blibrunutansol så har de en helt annan kvalité som inte är förbjuden. Beställer du produkterna innan kl 12.00 så kan du få hem ditt paket dagen efter smidigt genom att du då får ett SMS från dem. Detta är bekvämt och bra sätt att shoppa på anser jag. Melanotan är en syntetisk hormon som gör dessa uppgifter för dig så du slipper även banta.

Folk som har använt denna produkt säger att de förutom att bli bruna även går ned i vikt. Vissa säger också att de har fått en ökad sexlust. Det verkar som om den bara ha positiva bieffekter vilket gör produkten till något man verkligen behöver.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *