Brorsdotter Madeleine fyller år

Brorsdotter Madeleine är mycket duktig konstnär och är tjejen bakom loggan för franchiseföretaget Moe Joe juice bar (grundaren och ägaren är hennes pappa som är min bror)

Madde gör även loggan för Göran Lambertz. Madeleine går på KTH kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Hon studerar teknisk fysik och är samtidigt lärare åt elever på gymnasienivå. Denna tjej är verkligen geni och allt hon tar på förvandlas till guld.

Vem är Göran Lambertz

Lars Göran Tomas Lambertz, född 17 februari 1950 i Kisa i Östergötlands län, är  dessutom en svensk jurist och ämbetsman. Han var 2001–2009 dessutom justitiekansler och 2009–2017 justitieråd i Högsta domstolen.

Födelsedagen

Madde med pojkvännen Daniel

Göran Lambertz
Vilket vackert par och man ser att de kommer verkligen att lyckas i livet.

Även svägerska Karolina hjälper till dessutom med dukningen.

Göran Lambertz
Inredningen går dessutom numera i grönt. Till min förvåning har Emma även målat vissa väggar gröna i huset.

I alla tider har jag alltid sagt att svägerskan Emma kan dessutom verkligen laga till god mat.

Göran Lambertz
På bordet fanns allt man önskar sig att äta. Flera olika gubbröra och rödbetsröra. Något jag verkligen älskar är bröd med smör och ost min favorit.

Sedan har vi bilden på min yngsta brorson Emil son till Karolina.

Göran Lambertz
Lilla Emil gillade verkligen denna leksak som även vuxna kan använda. Alla ville ta bilder av leksaken och undersöka den närmare.

Familjen samlas

Hel familj som väntar på mat nedan. Bilden nedan bror med 2 av sina söner Oliver och Neo som han har med Sandra. Hans yngsta son Emil har han med Karolina.

Göran Lambertz
Inredningen hemma hos ett av mina syskon är verkligen jättefin. Man har då dessutom bytt från vitt till färglada färger.

Rawfood

Tårtan var rawfood gjord på dadlar, valnötter, blåbär mm. Dessutom var den supergod och vissa sa att det borde finnas mer socker i den. Själv tyckte jag att den var dessutom för söt. Alla tider så har Emma dessutom verkligen lyckas med alla mat vad hon är lagar.

Göran Lambertz
Godaste tårta någonsin som jag har ätit. Madde fyllde 23 år grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *