Brorsdotter Madeleine fyller år

Brorsdotter Madeleine är mycket duktig konstnär och är tjejen bakom loggan för franchiseföretaget Moe Joe juice bar (grundaren och ägaren är hennes pappa som är min bror)

Madde gör även loggan för Göran Lambertz. Madeleine går på KTH kungliga tekniska högskolan i Stockholm. Hon studerar teknisk fysik och är samtidigt lärare åt elever på gymnasienivå. Denna tjej är verkligen geni och allt hon tar på förvandlas till guld.

Vem är Göran Lambertz

Lars Göran Tomas Lambertz, född 17 februari 1950 i Kisa i Östergötlands län, är  dessutom en svensk jurist och ämbetsman. Han var 2001–2009 dessutom justitiekansler och 2009–2017 justitieråd i Högsta domstolen.

Födelsedagen

Madde med pojkvännen Daniel

Även svägerska Karolina hjälper till dessutom med dukningen.

I alla tider har jag alltid sagt att svägerskan Emma kan dessutom verkligen laga till god mat.

Sedan har vi bilden på min yngsta brorson Emil son till Karolina.

Familjen samlas

Hel familj som väntar på mat nedan. Bilden nedan bror med 2 av sina söner Oliver och Neo som han har med Sandra. Hans yngsta son Emil har han med Karolina.

Rawfood

Tårtan var rawfood gjord på dadlar, valnötter, blåbär mm. Dessutom var den supergod och vissa sa att det borde finnas mer socker i den. Själv tyckte jag att den var dessutom för söt. Alla tider så har Emma dessutom verkligen lyckas med alla mat vad hon är lagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *