Blogbiz team hemma hos mig igen

Vi på blogbiz träffas med jämna mellanrum hos mig då jag bor stort så alla får plats samt så kan man få egna rum också.

Nedan ser ni ett hörn längst in i mitt kök där brukar vi ta fram våra datorer. När vi är i vardagsrummet så brukar vi har workshop och föreläsningar.

Nedan ser ni även min svägerska Karolina med sonen Emil (min Brorsson) då Karolina också är bloggagent/skribent för blogbiz. Lotta är en av våra hälsobloggare som är chef på en franchisekedja inom hälsokost. Samt Lin som håller på att utbilda sig till frisör och är bloggagent/skribent på blogbiz. Förutom Karolina och Lin har vi även Sabina Bergstedt (min brorsdotter till en annan bror) och Nettan Bergh som är chef för en avdelning på Cloetta.

 

Ett svar på ”Blogbiz team hemma hos mig igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *