Veckans schema

Vi har haft personalmöte hemma hos mig och nu ska vi se hur veckans schema ser ut.

Nedan bild är tagen hemma hos mig då jag har konferensbord och stolar hemma för att enkelt kunna ha möten hemma. Det brukar oftast bli hos mig vi möts då jag bor väldigt stort och har plats för alla.

Samt så älskar jag att uppvakta mina gäster genom att baka eller laga mat så alla är nöjda när de är hos mig. På det hela brukar jag också tillåta att alla anställda får ta med sig sina ungar också om de vill. Då många av våra anställda också är släkt med mig tex brorsdotter Sabina Bergstedt och svägerskan Karolina. Sedan har vi  Nettan, Anita och Lin som också jobbar på bloggportalen blogbiz.se

Snart bjuder jag in alla på chokladprovning då vi är på väg att starta upp nytt företag med livsmedel och då bör man kunna allt om mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *