Med vännen och kollegan Mita

Mita driver en matblogg på Blogbiz.se och vi har över 100 bloggare hos oss just nu. Vi växer och i morgon söndag har vi personalmöte hemma hos mig. 

Jag träffade Mita över en god lunch och vi planerade lite saker tillsammans och sedan fick vi äran att ha ägaren till restaurangen vid vårt bord.

I dag lördag känner jag för första gången att min prestationsångest håller på att lugna ned sig. Under 1 års tid strax innan Corona hade jag enorm prestationsångest. Jag kände att jag inte fick tid med något och allt tog sådan lång tid. Numera känner jag att alla pusselbitar faller på sin plats. Lifestyle bloggare och lifestyle bloggare hos oss.

Vi på blogbiz håller på att växa så vi kommer behöva mer personal. Vissa gamla kollegor är också på väg tillbaka som slutade hos oss. lifestyle bloggare

Efter lunchen fick vi vidare till Kvarnen gallerian för att fika på en grekisk restaurang

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *