I dag har jag möte med en mycket spännande kvinna

Jag ser alltid fram emot att träffa Mita Magnusson som både är bloggare hos mig och vän.

Hon ska bara ut med sin prinsessa (hund) och sedan är hon på väg till mig för vi ska äta en god affärslunch tillsammans.

Som journalist så bloggar jag ganska brett här i bloggen. Tex inredning är min stora passion och är det jag är mest insatt i just nu.

Vi kommer i vår affärsverksamhet förutom e-handel även ha en showroom och jag har nu redan 6 säljare som kommer jobba heltid med vårt varumärke. När jag hittar en bra lokal så ska jag också se till att golvet är av bästa kvalité. Jag kommer då skaffa bostad och showroom på samma plan dvs det ska sitta ihop för att resan mellan hem och jobb ska minska. Då tid är pengar så lägger jag mer tid på att allt ska vara nära tillhands.

Jag har att välja bland vinylgolv klick och lägg laminatgolv för att få bästa golv. Mitt val blir enkelt då väljer jag väljer så klart vinylgolv och jag ska förklara närmare varför.

Vinylgolvet som ger mig storhetskänsla

Ovanan vinylgolv som heter Grey Scivaro Slate ger en känsla av stengolv som man kan se på slott och stora byggnader som går i  klassiskt grått skiffer passar både i entréer, kök och vardagsrum. Jag kan då tänka mig ha denna vinylgolv både i entré, kök, vardagsrum och utomhusplats om möjligt. Plattornas design passar i utrymmen där man söker keramikplattans känsla men värmen och mjukheten hos vinyl. Så just denna beskrivning passar mig dvs keramik eller sten men är mjuk som vinyl. För jag vill att det jag går på samtidigt ska vara mjukt.

Allt ska vara renoverat och snyggt om man ska imponera på sina kollegor och affärskollegor. Jag skulle aldrig vilja vara på ett ställe som är långt i från mitt hem eller långt i från den inredningsstil som jag älskar.

2 svar på ”I dag har jag möte med en mycket spännande kvinna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *