Man ska verkligen inte leka med el

Jag kör just nu en e-bil som jag måste ladda då och då för att den går på elektricitet.

Häromdagen gick sladde sönder på ett konstigt sätt så då brast den när jag skulle ladda bilden. Jag blev superrädd och trodde jag hade fått en elstöt. Den var tydligen väldigt säkrad.

Köpa spikar för min tavlor

Just nu väntar jag på min man ska plocka upp mig med den bilen då vi ska handla lite spikar och sätta upp tavlor här hemma. Hela dagen i går hade jag massor av vänner på besök och även inbjuden spådam som var kvällens överraskning.

Massor av telefonmöten

Har haft telefonmöte på morgonen och kommer ha ett med fröken Lopez för att sedan ge mig ut i industristaden Uppsala. I går när jag vaknade hade jag ingen energi alls ändå gjorde jag en storstädningen för att jag skulle ha massor av folk mot kvällen hos mig. Jag kommer i varje fall aldrig mer våga ladda min el bil med elektricitet. Är ni också rädda för el såsom jag kan vara eller har blivit efter den där stöten och smällen. Det finns annars elektriker Göteborg som man kan anlita.

Elektriker för att slippa hela jobbet själv

Nu måste jag sminka mig lite för att åka runt i Uppsala och både slippa allt med elektricitet själv och för att göra något åt mitt hem som totalt saknar tavlor och blommor. Finns nog bara en blomsort som jag kan tänka mig plastblommor hemma men inte riktiga skulle inte orka vattna dem Jag ska även köpa en sodastreamer i dag för att slippa köpa hem massa mineralvatten då jag dricker mycket vatten morgon, middag och kväll. Nu har jag inte mycket tid kvar ska fixa i ordning mitt hår, smink och kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *