Design i alla rum hos mig

Sponsrat inlägg i samarbete med badrumsgruppen.se

Viktigt med inredning och design i alla rum

Nu har jag fått upp ögonen för att göra något nytt med mitt badrum. Vill förnya och designa om allt på nytt.

Vill du också ha en badrumsrenovering Stockholm eller Uppsala så kan du kolla in och se hur du vill ha det.

Bilden ovan ger mig sådan ro då man ser att det både är naturnära och ändå inomhus. När man har tagit en dusch så vill man direkt gå ut för att kunna bli torr utan massa handdukar. Jag kan inte gå omkring med handdukar och känner mig bara för påklädd. Jag vill gärna bli av med handdukar så fort som möjligt för att kunna klä på mig eller gå ut i naturen så ovan design är perfekt för mig.

Jag gillar också trä och turkosa färger.

3 butiker runt om i Sverige

Badrumsgruppen har 3 butiker – (Stockholm-Bromma, Göteborg-Ringön och Göteborg-Sisjön) Den sistnämnda Sisjön har jag själv aldrig hört talas om. Låter som ett litet område där alla känner alla. Jag har heller inte hört talas om Ringön. Bromma är känt då jag själv har varit där många gånger då jag faktiskt bor i Uppsala och Bromma ät nära mig.

Små och stora badrum

De hjälper till med både stora och små badrum och själv önskar jag mig ett stort badrum som är lätt att städa. Ska jag ha ett stort badrum så ska det se ut som det ser ut i badhus dvs utrymmet för mycket. Jag önskar även bastu även om jag har en väldigt liten hemma som jag brukar använda.

Jag brukar alltid googla på bilder innan jag bestämmer mig för hur jag ska inreda det hela.

Välj gärna ljusa färger så att du samtidigt får ljusterapi gratis. För ett badrum som är mörkt inger ingen energi på samma sätt. Jag vet att när man går på Spa så brukar det var lite mörkt med några ljus dvs levande ljus tända lite här och där. Samt så är det också lugnande musik och lite rökelser. Om du driver en Spa ställe så kan jag rekommendera ljus inredning fast att man kanske då släcker stora lampor och har levande ljus i stället. Du kommer då få mer kunder som dessutom blir lugna i ditt sällskap och med dina behandlingar.

2 svar på ”Design i alla rum hos mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *