Outsiders och läsa av händer

Med stolthet kan jag säga att jag har varit med i Outsiders i tv 5 flera gånger. De sänder programmet i flera länder och hittills sänt det kanske ca 6-7 ggr i Sverige. De har sänts i Finland också 2 ggr därav besökare från Finland.

Tack och lov för det programmet så har det gått otroligt bra för mig då företag från alla möjliga håll hör av sig till mig. Företag som själva bjuder in mig för att köpa de produkter jag säljer via e-handel. Därför är jag noga med att alltid ha något som är andligt i bloggen så att inget med Outsiders glöms bort någonsin.

Jag har även varit med programmet Hoppas det smakar med Robert Aschberg men den sänder de inte mer än den gången, suck. Önskade att det programmet också sändes flera gånger.

Säg handtydning, och de flesta tänker på spådomar och att förutsäga livslängd. Men psykologisk handtydning är något helt annat, och erbjuder en spännande resa in i det innersta inre. Här får du en snabb guide till vad linjerna i dina händer kan betyda.

1. Livslinjen berättar om din livskraft, energi, trygghet och familj. Ju skarpare och längre, desto mer vitalitet, uthållighet och förankring. En kort och svag visar på osäkerhet, instabilitet och otillräcklig energi. Ofta finns också matsmältningsproblem. Linjens längd säger ingenting om hur länge du kommer att leva.

2. Huvudlinjen visar hur du tänker och bearbetar information. En linje som är klar och fin – likt en laserstråle – visar på ett skarpt sinne. Har du en kort, som slutar under långfingret, tänker och spekulerar du inte så mycket, utan fokuserar på det du ska göra just nu. Är den däremot lång är du filosofiskt lagd och ogillar ytliga förklaringar. Är linjen brokig vill du gärna ha råd av andra. Löper den över hela handflatan finns en tendens att övertänka och behov av att jorda sig.

3. Hjärtlinjen handlar om känslolivet, ju starkare desto mer och ju svagare desto mindre. En normallång slutar mellan pek- och långfingret, någon centimeter ner, och visar på balans mellan känslomässigt givande och tagande. Korsar den handflatan sätter du alltid andras behov före dina egna. En kort linje finns ofta på dig som föredrar sällskap av husdjur framför människor. Ser den flätad ut visar du inte dina känslor utåt.

4. Ödeslinjen är svårast att upptäcka och handlar om karriär, livsmål, värderingar och att hitta sig själv. En stark desto mer av det, och en svag desto mindre. Linjen blir ofta synlig först i 20–30-årsåldern. Alla har inte en tydlig ödeslinje, men den kan framträda om du sätter personliga mål och sedan håller fast vid dem.

20210225Handtydning1200-NY.jpg

De fyra främsta linjerna i handen är livslinjen (röd), huvudlinjen (blå), hjärtlinjen (grön) och ödeslinjen (gul).

Ett svar på ”Outsiders och läsa av händer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *