Jag har mycket tid att koppla av

Många har en uppfattning av mig att jag aldrig kopplar av. Jag har hur mycket tid som helst att koppla av och  är dessutom rastlös ibland då jag inte har något att göra.

 

All jobb på blogbiz.se görs av mina anställda så själv engagerar jag mycket i mina hobbyn och hälsa. En härlig andliga bloggare bloggerskan Annehlie Eriksson har gjort en vägledning avsedd för mig och detta skickades till mig.

Så otrolig tacksam för din energi Annehlie den är guld värld. För er andra om ni vill komma i kontakt med Annehlie så kan ni kontakta henne.

Fredag morgon här och solen skiner så fint och jag har precis öppnat upp mig under en meditations stund och fokuserat in mig på dig och din fråga om vad du ska göra för att förbättra dina migränproblem och hur ska du hantera problemet. Jag misstänker att du provat allehanda preparat och tips och trix utan framgång vid det här laget. Jag ska försöka hjälpa dig att med universum och änglarnas hjälp vägleda dig i denna djungel och jag hoppas verkligen att dina problem kan bli bättre på sikt. Men kom ihåg, att det är bara du Anne som kan göra själva jobbet för att nå dit, precis som med allting annat här i livet.❤️

När jag mediterade och öppnade upp mig så fann jag på en gång en väldigt stor oroskänsla inom mig. Eller snarare en känsla av energi, tempo och deadlines i hela kroppen.

Svar: Så sant just nu är det mycket deadlines då alla kunder och säljare väntar på att företaget ska fungera i sin helhet.

Jag brukar inte ha svårt att fokusera och brukar snabbt komma in i meditations flowet men nu fick jag verkligen jobba för att landa i min egen kraft så att säga. Det tog ett tag innan jag förstod att det var dig och din känsla som jag landat i. Du är sådan som person. Full fart. Som en Ferrari som alltid drar iväg i 180 knyck. Äter och sover du någonsin undrar jag? Jag får upp bilder från universum där det visas upp snabb mat som går snabbt att svälja. Njuter du nånsin av maten?

Svar: Jag har inte svårt att koppla av när det gäller mat och sömn, men just nu verkar jag inte tåla någon mat då jag har gått på kortison länge och blivit väldigt känslig mot mycket födoämnen så det är min matintolerans du känner in här.

Sömnen. Jo visserligen sover du men sömnkvaliteten känns inte sund eller djup. Den känns ytlig och det känns som att du drömmer mycket. Jag får också upp att du planerar mycket när du sover. Du behöver vila. Ordentlig vila. Vet du ens vad semester är? Om du upplever att jag bråkar på dig nu så är det inte mina ord som landar i min mun. Det är änglarna som verkligen jobbar hårt för att vägleda dig Anne och du är en svår nöt att knäcka hälsar de. Men de finns med dig där och de ger sig inte.❤️

Svar: Någon semester har jag inte varit intresserad av finns så mycket annat jag behöver göra innan semester.

Ditt rotchakra är i stor obalans och där behövs det rensas upp ordentligt. Rotchakrat står för det basala behovet. Mat, sömn, god hälsa både fysiskt och psykiskt. God ekonomi och goda förutsättningar för övrigt. Det är vårt basala behov. Där måste det finnas någon sorts balans för att hjulen ska snurra fritt så att säga. Dina hjul snurrar inte fritt. De behövs att smörjas upp rejält. Och vet du Anne, det är bara du som kan ordna med detta. Det finns inga quick fix. Om du ofta får upp färgen röd eller reagerar på något speciellt sätt av färgen röd så är det just för att ditt rotchakra är i total obalans.❤️

 

När jag kom till sakralchakrat som har en orange färg så fick jag upp att du i grunden har en balans här på så sätt att du äger det sociala samspelet. Här finns kreativitet och känslor som lycka och det fick jag upp hos dig. Lycka och glädje när saker och ting går bra. Dock så kärvade hjulen lite även här och det handlar mest om att chakrat är överaktivt och det ställer till det för dig och gör att ditt mående svänger snabbt. Humörsvängningar får jag upp här. Och här blir det väldigt tydligt att orsaken till dina migränbesvär härstammar från obalansen i ditt rotchakra som i sin tur leder till ett överaktivt sakralchakra.❤️

 

Vid navelchakrat som har en gul färg lättade det upp kändes det som men jag fick samtidigt tydliga vibbar om att även navelchakrat påverkas av underliggande problem i de två nedre chakra hjulen. Hur hanterar du detta? Jo genom att skapa en perfektionism i ditt arbete och lägga all din energi där istället för att prioritera dig själv. Det funkar ett tag, ibland ett längre tag men till slut så kommer du att bli tvungen att ta hand om de underliggande anledningarna till dina besvär.❤️

Svar: Jag söker hela tiden med lykta och ljus över något för min hälsa så jag försummar aldrig min hälsa tvärtom så går den före allt annat. 

Från hjärtchakrat och uppåt flöt allting på fint så det blev väldigt tydligt vad just du behöver jobba med Anne. Nu fick du en lite längre utläggning om just meditations stunden. Jag brukar inte lägga så stor plats vid just denna men i det här fallet så kändes det viktigt att det kom fram ordentligt. När jag öppnade upp rotchakrat fick jag också ont i huvudet, i bakhuvudet på min högra sida var det som att någon stod och bankade med en hammare. Det försvann sedan när jag lämnade rotchakrat.❤️

Svar: Så rätt just när migränen sätter sig på den högra sida i stället för vänta så hjälper inga värktabletter i världen. Då är migränen här för att stanna.

Nu till själva läggningen som spontant så här innan jag kanaliserat den ser lika tydlig ut den. Jag förstår att du inte mår bra och allting grundar sig nog i din stress. Alla kroppsliga symtom som kommer är symtom på stress. Vissa  människor får migrän, andra människor får hjärtklappning, en tredje variant får utmattning. Själv fick jag giftstruma på grund av stress och fick efter det lägga om mitt liv totalt. Så jag vet vad stress kan ge för symtom.❤️

 

När jag kanaliserar korten så visar de väldigt tydligt den här känslan du har av hopplöshet och en känsla av att inte veta vad du ska göra åt saken. “ Det går inte att göra förändringar” är ett mantra vi människor ofta intalar oss själva. Det går visst. När vi blir rejält sjuka så gör vi förändringarna och då går det ju så varför skulle det inte gå att göra de innan. ❤️

 

Jag ser att du kämpar på. Du har massor av arbete, massor av deadlines och du bara matar på och hoppas på att allting ordnar sig. Det är den första bild jag får upp av dig från universum. Nästa kort par visar så tydligt att när du reser iväg från de dåliga beteendemönster som du besitter idag, när du lämnar gamla mönster och skapar nya. Då kommer också de hälsosamma förändringarna att visa sig i form av bättre hälsa. Din migrän kommer då att bli bättre. Det kan vara svårt att få bort den helt. Då måste du eliminera alla dina triggers som drar igång din migrän och det är alltid svårt att göra många och stora förändringar hos sig själv även om de är nödvändiga. På sikt kommer du att behöva förändra mycket men ta en sak i taget och när de positiva förändringarna kommer så kommer du också att bli mer motiverad att göra förändringarna.❤️

Svar: Jag var migränfri för 3 år sedan tills jag började med medicinering och då kom den upp igen. Min migrän är hormonrelaterad och beroende på vilka mediciner jag använt. Det tar tid innan medicinen försvinner från kroppen när man har slutat tex kortison.

Jag har redan varit inne på det tidigare, att du behöver mer lugn i ditt liv och du behöver prioritera dig själv mer än du gör idag. Själv mediterar jag varje dag. En kort stund under 10 min med meditationsmusik i öronen. Jag fick tips av Maria Therese att ta hem “Dueter garden of gods” på spotify och jag använder mig av låten “Temple of silence” dagligen. Att sitta i sin egen kraft dagligen en kort stund är en mycket nyttig mindfulnessövning. Gå upp 10 min tidigare och planera in den precis som du planerar in kunder och deadlines.❤️

 

Att åtminstone en gång i veckan unna dig en healingstund där du befinner dig helt frånkopplad från världen under 30-45 min. Du måste jobba med livsstilsförändringar Anne. Att prioritera sig själv gynnar även andra människor i slutänden. Glöm inte det. Börja alltid veckan med att planera in DIN TID.  Sen kommer kundens tid. När du kommer fram till de här besluten som är de enda rätta så kommer också de positiva  hälso förbättringarna automatiskt och din migrän kommer att bli mycket bättre. Det får jag alldeles tydligt till mig.❤️

 

Men det är svårt att förändra sig själv och tro mig. Jag vet hur det är att vara den personen som säger “Det går inte. Jag har redan gjort allt jag kan.” Ett medium sa till mig att om du inte gör något nu så kommer du att braka ihop nästa höst. Det blir för mycket helt enkelt. Du kokar över”. Tror du att jag lyssnade. Svar nej. Vad hände nästa höst? Jag brakade ihop totalt och fick giftstruman och jag blev för första gången långtidssjukskriven och var jättesjuk. Gick det att göra förändringar sen? Svar Ja. Mår jag bättre idag. Svar Ja. Tänk några minuter på detta och ta sedan själv ett beslut hur just du ska nå dit innan du brakar ihop och blir tvungen att göra förändringar.❤️

 

Korten visar nämligen väldigt tydligt att du verkar sitta fast i någon slags personlig kätting och det verkar som att du har fastnat i den positionen. Du vet att förändringar måste göras men du vet inte hur. Det är som att du hänger dig kvar där i den sköra lilla spindeltråden. Du är rädd att släppa taget, rädd att tappa kontrollen. Du är så van vid att köra järnet hela tiden. ❤️

 

Samtidigt så ser jag att du står där inför det nya, ödmjukt väntande och bara hoppas att någon snart kommer för att lösa situationen åt dig. Men du är den enda som kan lösa situationen och även om änglar och universum till slut kommer att gå in och tvinga dig att ta beslut så blir det ändå du som personligen tar beslutet i slutänden. Ta de besluten nu istället för sen. Det är lättare att få ordning på hälsan nu innan du brakar än efteråt så du tjänar på att prioritera dig själv nu istället för sen.❤️

 

Jag ser att tornet rasar. Det kommer att komma ett ras av något slag inom ganska snar framtid. Jag kan inte säga om tornet rasar på grund av att du tar ett personligt ansvar och gör storslagna förändringar eller om tornet rasar på grund av att du brakar ihop på grund av överbelastning kapacitetsmässigt. Men det jag kan se är att även om det oavsett hur det sker blir en känsla av otrygghet inom dig (du tappar ju trots allt kontrollen) så går du segrande ur den här känslan och hälsomässigt så blir det här ett stort lyft för dig och det kommer att komma fler hälsomässiga förändringar på sikt får jag till mig.❤️

 

Vidare så kan jag se att det går lite upp och ner de här hälsomässiga förändringarna. När du jobbar för de så får du också bonus på hälsokontot så att säga och du kommer att märka att du mår mycket bättre och så även din migrän. Det sker mycket saker och det sker snabbt och jag får upp ordet samarbete. Framför allt får jag upp att när du samarbetar med dig själv bättre så mår hela du bättre. Kroppen och hjärnan är inte bara ett verktyg. De behöver också kärlek och omvårdnad emellanåt. Som bilen som behövs tankas, tvättas och lagas emellanåt. Kom ihåg att det är bara dina egna rädslor som du kämpar med och det är bara du som bygger ditt eget fängelse. När du lyssnar på din magkänsla, din intuition och använder dig av din klokhet så kommer du att märka enorma förändringar ur ett hälsoperspektiv. Din migrän grundar sig i detta Anne. Du MÅSTE lyssna och ta tag i grundproblemet.❤️

 

Det kommer dippar när du känner att du inte orkar. Det kommer stunder när du ger efter och bokar in för mycket aktiviteter och plötsligt så är din egen tid borta igen. Kom ihåg vikten av daglig meditation och healing stunder något kontinuerligt. Att vara i naturen eller att ta avslappnande massage är också bra stunder för själen. Och för att inte prata om den där motions stunden som alla pratar om. Motion är oerhört viktigt för att kroppen ska må bra. Nu vet inte jag i vilken utsträckning du motionerar men att ha två avsatta tider för motion/vecka skulle lindra din migrän mer än vad alla mediciner i världen skulle lösa. Motion är något som vi människor har svårt att få till men precis som vi planerar in allt annat så måste vi planera in motion. Vad prioriterar du Anne? Ta dig en funderare på det hälsar änglavärlden. Här kommer ståtlige ärkeängeln Mikael in. Han brukar visa sig i mina kanaliseringar ibland när stora livsstilsförändringar krävs eller är på gång. Då kommer han för att visa att han finns där som en tydlig kraftmätare och han hjälper dig att göra de här livsstils förändringarna om du vill.❤️

 

Han säger att du har styrkan och eld kraften i dig. Du har beslutsamhet och du har driv. Använd samma driv till att bygga upp ditt nya liv. Förändringar måste göras!!! Ta av dig ögonbindeln så kommer du dels att se vägen framför dig bättre men du kommer också snabbare fram och det är betydligt mer svårt att gå vilse då.❤️

 

Jag blir lite full i skratt mitt i allt. Korten visar att du till sist (om än motvilligt) gör slag i saken och tar hand om dig själv bättre vilket faktiskt leder till en bättre hälsa. Ju fler hälsosamma förbättringar gällande hälsan du gör, ju större resultat får du såklart. Men jag kan se att när du kapitulerar inför dig själv så att säga och lägger dig ner för den där healing stunden, massagen, meditationen eller vad det nu kan vara så ser jag så tydligt hur du ligger på helspänn. Du är spänd som en pilbåge och i början när du utför de här övningarna så har du svårt att slappna av. Du tänker kunder och deadlines hela tiden och du ligger super beredd att rycka in så fort någon behöver hjälp. Stäng av världen under den här stunden. Det är din stund. Du måste ge dig själv den här stunden fullt ut. Kämpa på. Ge inte upp. Nu stryker änglarna mig över händerna, över kinden. De vill verkligen förmedla sin kärlek till dig. Ta emot den.❤️

 

Det kommer att komma många stunder när du bara ser hinder fast vet du, hindren är bara påhittade hinder och du är varken bunden till händer eller fötter. Ta av dig ögonbindeln och kliv ut i ditt nya liv. Jag ser en balans förändring i din hälsa och jag kan tydligt se en normalisering i balansen och att du här stiger från dålig hälsa till god hälsa.❤️

 

Sist men inte minst. Universum vill påminna dig om att du är en drivande person men du är också en person som vet precis hur du vill ha det och om du själv fick bestämma fritt så skulle du välja att fortsätta ditt liv precis som nu bara migränen försvann. Bara den försvann så skulle allting annat lösa sig. Eller? Nej, migränen är bara ett av symtomen och först när du jobbar med hela dig så kommer förändringarna. Men din attityd till dig själv och vad du egentligen behöver behöver förändras. Du kommer att titta bakåt och minnas och kanske till och med längta efter saker eller perioder i livet men du kommer också att i en framtid förstå varför förändringarna behövdes göras och vilken boost de kommer att göra för din hälsa.❤️

 

Så låt livet mata dig med tid för dig själv. Du kommer inte undan denna tid av rannsakning. Vare sig du vill eller inte så kommer du att komma till vägskälet där det är dags att fatta olika beslut. Det går inte att smyga undan sitt egna ansvar hur länge som helst. som man sår får man skörda finns det ju ett ordspråk som heter. Här kommer det hur som helst förändringar gällande hälsa och du kommer inte undan de Anne. Ta tag i de nu. Gör de livsstils förändringarna som behövs. Små steg framåt är bättre än inga alls.❤️

 

Stort Lycka till! Du har alla förutsättningar för att allt du vill ha kan du få, även en god hälsa. Och du har dessutom den ödmjuka styrkan inom dig. Så vad väntar du på Anne.❤️

 

Jag avslutade läggningen med att dra tre budskapskort ur tre olika orakel kortlekar. Du får ett änglabudskap från ärkeänglarna, ett magical message och ett änglabudskap från min änglakortlek “allt du önskar kan du få”.

 

Så här vill jag sammanfatta budskapen. Ärkeänglarna ber dig att redan inom de närmaste veckorna starta upp dina livsstilsförändringar. Du kommer att se stora resultat. Ta hjälp av ditt självförtroende som du besitter i så många andra sammanhang. Stå upp för dina värderingar och sätt ett högre värde på dig själv och ditt mående än du gör idag. Då kommer också hälso förändringarna. Att bara säga “JA” när man verkligen vill något är en konst. Det är oerhört många gånger vi säger ja fast vi menar nej. Änglarna meddelar mig att ibland blir du arg på din hälsa och din migrän. Den står i vägen för så mycket. Använd styrkan i din ilska och ditt raseri på ett positivt sätt. Använd den till att göra de livsstilsförändringar du behöver så kommer resten på köpet.

Som Astrid Lindgren sa. Ge kärlek, och ge mer kärlek och ännu mer kärlek. Så kommer folkvettet på köpet.❤️

 

Kram på dig Anne och stort lycka till!

 

Annehlie Eriksson

Medium

????❤️

 

Ett svar på ”Jag har mycket tid att koppla av”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *