Max Söderpalms intervju med mig

Rivstarta med Anne von Porat

“Endast i fablernas värld finns du om du inte syns”

Därför ska företagare starta blogg.

Är du företagare och vill nå ut till potentiella kunder eller hitta nya kunder. Vill du även kunna tjäna pengar på sponsrade inlägg? Då ska du starta upp en blogg hos oss på blogbiz.se. Du blir synlig hela tiden och du kommer tjäna pengar på ditt innehåll.

Jag startade upp blogbiz.se en bloggportal där vi har handplockade företagare. Varje gång du bloggar så hamnar ditt blogginlägg på framsidan av blogbiz.se I dag har vi flera kända bloggare som bloggar hos oss.

Att blogga hos oss innebär att vi på blogbiz startar upp en blogg åt dig och sedan levererar den färdig åt dig. Du kommer då få lära dig hur du bloggar genom oss. 

Har du ett företag så bloggar du om ditt företagande och på så sätt har varje dag en ny chans att marknadsföra dig samtidigt som du tjäna pengar genom oss. 

Många av våra bloggare får numera flera kunder som hör av sig genom deras blogg. De har nu en extra källa för att folk ska kunna nå dem. De har nu också en extra källa att tjäna pengar utan att ens behöva jaga sponsorer för de gör blogbiz skribenterna åt dem.

Nuförtiden har alla företag sociala medier som Facebook och Instagram. Vad de inte vet att de aldrig får betalt av Facebook och Instagram trots så mycket arbete de lägger ned på att få följare och kanske även har massor av följare. När man bloggar är det inte följare sponsorer är ute efter. Sponsorer ser mer på innehållet och kvalité dvs vill vi synas på denna blogg?

Företagen själva besöker då era bloggar och väljer ut vilken blogg de vill synas på och sedan underättar oss på blogbiz exakt var de vill synas. Våra skribenter i sin tur går då in i respektive blogg och lägger in sponsrade inlägg som bloggare då får betalt för. Det kostar ingenting att blogga hos oss. Det enda som kan kosta är att ni då kan behöva en egen domänadress för att företag som sponsrar vill gärna sponsra bloggar med egen domänadress.

Vad innebär egen domänadress?

  1. Om du startar en blogg genom oss får du adressen tex volvo.blogbiz.se
  2. Om du köper en egen domänadress från Loopia så får du adressen volvo.se dvs ordet “blogbiz” blir då ej synlig längre. Blogbiz är en underdomän till blogbiz.se.

Jag älskar att arbeta och jag anser att för att ens få kunder om det är en produkt du säljer så måste du vara ärlig och rättvis. Jag tror på attraktionslagen dvs det du ger ut får du alltid tillbaka. 

Jag driver just nu en bloggportal med över 100 bloggare. Jag har haft personlig kontakt med var och en av dem. Jag har hjälpt varenda en att komma i gång som bloggare och svarar mina bloggare 24/7 även en lördag kväll kan jag sitta i telefon och hjälpa dem vidare. Finns du för folk kommer de finnas för dig. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *