Bloggportalen blogbiz möte hemma hos mig

Här ser ni personalen från blogbiz bloggportal som har samlats hos mig då vi då och då går igenom utbildning och workshop.

Vi har en otrolig bra omsättning eftersom vi har 7 anställda i denna portal som jobbar heltid. Jag skulle aldrig klara mig utan nedan personal. De är guld värda varenda en av dem.

Jag bor väldigt stort så vi alla får plats hos mig. Jag har också ett stort kök där vi brukar samlas om vi inte ska utbildas.

Jag har lätt för att komma överens med folk och har alltid haft det. Jag är sorten som hellre ger än att ta från folk. Jag ger också utan att förvänta mig något tillbaka. För om man hela tiden förväntar sig tillbaka så kommer universum inte hjälpa dig på din väg fram. Jag får tillbaka 3 ggr så mycket från universum när jag ger. Mina anställda är otroligt tacksamma och hjälpsamma. De är proffs på sina jobb och jag har dem att tacka för allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *