När mina kaniner har varit framme

Sponsrat inlägg i samarbete med k3golv.se

Först och främst vill jag tacka alla mina kollegor från vår bloggportal att nästan alla dök upp på vår personalfest som var sponsrat av olika företag.

Sedan vill jag berätta lite om varför jag vill byta golv hemma då mina kaniner har förstört golvet en aning i vårt sovrum.

Nedan är Femman min kanin som kan gnaga lite på allt möjligt och förstöra både sladdar, möbler och väggar. När jag väl blir arg och ropar FEMMAN!!!. Då gömmer han bara sitt huvud och tror att jag inte ser honom längre.

Hos K3 Golv kan man välja både golvslipning och golvläggning. Vi hade nog behövt byta golv helt. Jag anlitade förut en skola i Uppsala för att byta golv. De gjorde jobbet väldigt slarvigt då de inte spikade tillbaka listerna så att golvet ser halvfärdigt ut. På det har min kanin Femman pissat på golvet så att den har ändrat färg. Så vi är verkligen i behov av nytt golv hos oss. Jag älskar trä och de jobbar med massiv trägolv precis såsom jag vill ha det. Det jag älskar mest är stengolv som man har i olika slott runt om i Sverige och utomlands. Hur stor är oddsen att jag skulle kunna få riktig stengolv om jag önskade det?

Detta företag finns både runt Stockholm och Uppsala. Jag som bor i Uppsala kan verkligen anlita dem då de följer alla riktlinjer och du får exakt det du önskar dig.

jag är alltid i behov av renovering i mitt hem då mina kaniner verkligen förstörde hela min lägenhet. Jag kommer nog inte skaffa husdjur mer för de växer inte ens utan är som småbarn livet ut. Jag kan förstå att deras sällskap är trevligt. Kolla Femman det enda han gjorde var att stöka till. Jag bodde mer eller mindre i en svinstia när jag hade 3 kaniner som alltid hade intriger i lägenheten. De rev ner mina tapeter och kissade på mina mattor. De var rumsrena men då och då kunde de ändå vilja ha revis och därför kissade på mattan för att de var flera. Har man bara 2 kaniner så bryr de sig inte om några revirer. Det är när du skaffar fler än 2 som problemet uppstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *