Nu kliver mitt företag in på Amazon

Jag har just nu 6 säljare på mitt företag som jag har grundat.

Jag har nu 6 olika säljare som kommer jobba med detta varumärke jag inte vill gå ut i bloggen och nämna. Bloggen var förut ett ställe där jag alltid kunde ventilera. Numera är bloggen för mig en offentlig plats då statistiken är för hög för att jag ska kunna dela med mig av allt. catering uppsala

Jag har bara bra team i alla mina 3 bolag just nu. Folk som har goda intentioner och som är ärliga. Det var meningen att jag inte skulle driva företag med parasiter som vill leva på andras nätverk. Det är meningen att jag ska vara min egen och attrahera in bra folk som jag gör i dag. Jag vill ta i trä varje dag då jag aldrig trodde att mitt liv skulle vara så bra som den är i dag. Exakt allt jag jobbat för har jag i dag.

Jag har lagt ned många timmar på att allt ska skapas med en bra grund. Jag hjälper bloggare att tjäna pengar och jag hjälper folk som är arbetslösa att få in en inkomst. Jag ger det mesta till de som jobbar mest. För när du ger så får du mer tillbaka genom attraktionslagen.

Nedan bild är en del av mitt vardagsrum jag älskar engelsk inredning.

Veckans Schema

  1. Måndag (igår) Möte med Konverta
  2. Tisdag möte med Amazon
  3. Onsdag Möte med Amazon och inbokad säljmöte
  4. Torsdag Inredningsarkitekt besöker mitt hem
  5. Fredag Åker till huvudstaden Stockholm ska träffa en mycket inflytelserik person som har hjärta på rätt ställe.
  6. Möte med en av mina säljare samt min datortekniker kommer hem till mig.

Det är bekvämt för mig när folk jag samarbetar med kommer hem till mig då jag bor centralt i Uppsala. Jag gör inte mycket själv utan jag har hjälp med allt från städning till allt som är tekniskt. Jag har ordnat upp så att jag kan göra det som är viktigt i livet.

Ett svar på ”Nu kliver mitt företag in på Amazon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *