Min intervju med vår kung Carl Gustaf

I mitt liv har jag aldrig mött en trevligare och mer social person än svenska kungen Carl Gustaf.

Aldrig träffat någon som har varit så glad och trevlig. Jag intervjuade kung Carl Gustaf när han besökt Uppsala då jag inte gillar att åka långt bort från mitt hem Uppsala. Jag har träffat alla  i kungafamiljen då jag har jobbat för dem under flera år. Nu när det är Pandemin så har det varit väldigt lugnt då de tar alla sina möten digitalt. På något sätt känns det väldigt skönt för jag orkar inte resa just nu. Jag är i en period då jag jobbar jättemycket inom 3 företag jag håller på att driva.

Jag driver en bloggportal och har 5 anställda i bolaget. Jag driver även ett AB inom livsmedel och redan har jag 5 anställda som jobbar heltid som säljare.

Jag är otroligt nöjd med mitt team och den kommer att utökas inom kort då vi växer.

När jag träffade kungen var jag på väg att göra en dryck med matcha i. Jag frågade kungen var man kan hitta det bästa vattnet i Sverige. Till svar fick jag att det bästa vattnet finns i Öland. Att de också använder vattnet för att döpa alla kungliga barn. Kungen han kan konsten att underhålla och berätta historier ur sitt liv. Jag kan verkligen lyssna på kungen resten av mitt liv.

Patronfilter viktigt!

Det är otroligt viktigt att använda sig utav patronfilter för ett rent vatten. Kungen har så rätt om hur viktigt det är med just rent vatten. De använder sig utav dessa produkter på Sollidens slott och rengör sitt vatten. För kungafamiljen vill gärna leva nära naturen och för att kunna leva naturen bör man ha ett renat vatten.

Kungen var i Uppsala då jag besökte honom för en intervju för att just tala om vatten och rengöring av vatten.

Något jag beundrar kungafamiljen för är att alla har så fint hår dvs tjejerna i familjen. Det är alltid välvårdat och utan hårt vatten. I Uppsala har vi väldigt hårt vatten här och är faktiskt ganska så kända för vårt hårda vatten. Tips är att rengöra vattnet eller skölja håret med regnvatten för den är normal PH värde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *