10 verktyg som hjälper ditt företag att klara coronakrisen

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup.se

Coronakrisen fortsätter och du behöver bygga om ditt företag för den nya verkligheten. Här är 10 verktyg du kan använda för att överleva Corona.

Jag tror verkligen att du kommer att gilla den här listan. Verktygen jag kommer att tipsa om har gjort att jag har vaknat upp ur denna s.k coronakris.

1) Ha alltid dina möten via zoom även om det är kunder du ska träffa. Tex nu på måndag kommer jag ha zoom möte mellan 3 olika parter. Jag media och en skönhetssalong.

2) Köp inte toapapper mer än nödvändigt

3) Tänk på att spara pengar genom att handla 3 ggr i veckan i stället för varje dag. Du sparar på din bensin.

4) Gör som jag kör en eldriven bil och slipp tanka på bensin som är dyrt.

5) Bjud dina gäster på saft i stället för dryck ur petflaska och berätta även för dina gäster varför du har börjat spara. Behöver du också rätt lån så har du payup där du även kan ansöka om kreditkort som kan passa just dina behov. Samla dina tjejvänner och besök gärna sidan tillsammans över en workshop.

6) Bjud dina gäster på hembakade kakor i stället för att köpa dyra sorters ute. På smördeg kan du baka många olika sorters. Dessutom alla 7 olika sorters som alla kan älska. Dvs alla kommer att hitta sin egen favorit.

7) Stäng av lampor i rum du inte använder. För det händer att man lämnar ett rum och ändå låter man lampan lysa trots att man inte längre befinner sig i rummet.

8) Köp aldrig mer mat än du tror att du kan använda för att slippa slänga mat. Det händer att man köper så mycket persilja att den hinner bli gul och torkar. Köp bara den mängd du behöver och frys in det du inte behöver för tillfället. Skär dem i små bitar och frys in lite i taget.

9) Plantera vissa av täterna inomhus som tex tomat, kryddor och gurka

10 ) Laga ärtsoppa och pannkakor till dina gäster både billigt, gott och nyttigt. Ärtsoppa kostar typ 10 kr per paket som räcker till ca 25 gäster. Detta innebär att per person kostar det mindre än 40 öre per portion. Det låter säkert för bra för att vara sant. Dyrare än så är det inte och lägger du i lite kryddor så blir det kanske 50 öre per portion.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *