Så utvecklar du din intuition

Jag är en väldigt lugn person som inte gillar att stressa. Ingenting i denna värld kan få mig att bli stressad.

Även om jag är på väg att flytta så vill jag fortfarande meditera. Därför låter jag andra sköta min flytthjälp så att jag kan meditera.

Jag mediterar dessutom som bäst när människor jobbar omkring mig. Skulle flyttgubbarna bära soffor mm så skulle jag lungt kunna sitta kvar på soffan medans de bär ut den. Jag skulle dessutom kunna sova kvar i soffan med hörlurar och lyssna på en mediationsguide medans folk bär upp soffan jag ligger på. Man måste kunna utveckla sig själv även om man är på väg att flytta.

När jag väl börjar meditera så somnar jag alltid. Så tänka på det ni som utövar meditationer och vill fortsätta med det. Anlita flytthjälp så att ni inte behöva störa er vardagliga rytm om ni lever livet långsamt såsom jag alltid gör. Jag är lite som en sköldpadda gör allt långsamt och sådana människor lever längst. För stress är en folksjukdom som är värre än något annat. Ska man dessutom göra allt själv när man flyttar då stressar man för mycket som ej är bra för hjärtat.

Fler människor borde leva såsom jag gör och alltid ta det lugnt. Ändå hinner jag med mer än andra människor för när man stressar hinner man inte med något här i livet.

6. Lägg märke till dina drömmar!

Drömmarna ger dig signaler om vad som pågår djupt inom dig och visar dig vart du är på väg. Om du ska flytta allt själv kommer du bara drömma om flytten hela tiden. Jag minns när jag jobbade natt på en restaurang när jag gick på gymnasiet. Trots att jag låg i min säng och sov drömde jag om att det stod kunder i kassan som ville ha service. Jag klev ned från min säng mitt i natten dvs jag varvade aldrig ned.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *